کاپیتان بااخلاق، سرپرست تیم استقلال شد

زرینچه که جایگزین نصرالله عبداللهی شده است، در زمان سرمربیگری استراماچونی سرپرست آبی‌پوشان بود اما با برخی سو نیت ها از داخل خانواده استقلال ناچار به استعفا شد.
کد خبر: ۱۰۷۱۶۷۰
| |
12314 بازدید
|
۱

کاپیتان بااخلاق و بازیکن شاخص دهه‌های پیشین تیم فوتبال استقلال بار دیگر سمت سرپرستی این تیم را برعهده گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی، جواد زرینچه، بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال امروز (دوشنبه) به این باشگاه رفت و پس از انجام مذاکرات نهایی، سرپرست جدید تیم فوتبال استقلال شد.

زرینچه که جایگزین نصرالله عبداللهی شده است، در زمان سرمربیگری استراماچونی سرپرست آبی‌پوشان بود اما با برخی سو نیت ها از داخل خانواده استقلال ناچار به استعفا شد.

عبداللهی هم به عنوان مشاور مدیرعامل فعالیت خواهد کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد
|
Canada
|
۲۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۱
…و استعفا داد…
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت