صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وزش باد شدید و کاهش دما در استان‌های شمالی

براساس این گزارش، از شنبه تا اواسط هفته آینده با توجه به شمالی شدن جریان هوا در استان‌های ساحلی خزر، به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، بارش باران گاهی با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۱۰۷۰۸۹۱
| |
10156 بازدید
وزش باد شدید و کاهش دما در استان‌های شمالی

به گزارش تابناک به نقل از سازمان هواشناسی کشور، طی پنج روز آینده به تناوب در ارتفاعات البرز مرکزی در مازندران، شرق گیلان، تهران و سمنان در ساعت‌های بعدازظهر و اوایل شب رگبار پراکنده باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

 براساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور امروز و فردا (۲۸ و ۲۹ مردادماه)، به ویژه در ساعت‌های بعدازظهر و اوایل شب، در برخی نقاط جنوب و غرب کرمان، جنوب و شرق بوشهر، جنوب فارس، جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات شرق و شمال هرمزگان پتانسیل رشد ابر‌های جوششی همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت وجود دارد.

طی پنج روز آینده به تناوب در ارتفاعات البرز مرکزی در مازندران، شرق گیلان، تهران و سمنان و جمعه و شنبه در شمال آذربایجان شرقی و شمال آذربایجان غربی و ارتفاعات اردبیل نیز در ساعت‌های بعدازظهر و اوایل شب رگبار پراکنده باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

براساس این گزارش، از شنبه تا اواسط هفته آینده با توجه به شمالی شدن جریان هوا در استان‌های ساحلی خزر، به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، بارش باران گاهی با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

پدیده غالب در شرق کشور، به ویژه منطقه زابل، طی پنج روز آینده وزش باد شدید است که گاهی با گردوخاک همراه خواهد بود. براساس اعلام سازمان هواشناسی شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان نیز طی سه روز آینده مواج است.

آسمان تهران صاف و گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات