فراز کمالوند رسما سرمربی تراکتور شد
با تصمیم جمشید نظمی، فراز کمالوند رسما به عنوان سرمربی جدید تراکتور انتخاب شد.
به گزارش تابناک ورزشی و به نوشته رسانه رسمی باشگاه تراکتور، جمشید نظمی با اعلام این خبر گفت: پیرو جلسه صبح امروز (شنبه) هیات مدیره، پس از بررسی رزومه و برنامه مربیان مختلف پیشنهادی، آقای فراز کمالوند به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال تراکتور برای فصل آینده انتخاب و معرفی شد.

در حالی که فیروز کریمی در هفتههای پایانی لیگ بیستم نتایج نسبتا خوبی با تراکتور کسب کرد و در روز پایانی مسابقات لیگ برتر با درهم کوبیدن سایپا در تبریز با پنج گل ، به عنوان چهارمی لیگ دست یافت، اما جمشید نظمی مدیرعامل جدید تراکتوریها تصمیم خود را عملی کرد و کمالوند را به تبریز برگرداند تا تراکتور در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا با این مربی مقابل النصر عربستان قرار بگیرد.
نظمی افزود: انتخاب آقای کمالوند به عنوان سرمربی جدید، با در نظر گرفتن تمامی جوانب اتفاق افتاده و برای او در این سمت آرزوی موفقیت داریم. همچنین از زحمات سرمربیان پیشین، اعضای کادر فنی و بازیکنان نیز تقدیر و تشکر میکنم.
مدیرعامل باشگاه تراکتور یادآور شد: امیدوارم در فصل آینده با همدلی و همراهی هیات مدیره و سرمربی جدید و همچنین حمایت هواداران، فصلی درخشان را برای تراکتور رقم بزنیم.
از این تابلو تر هم داریم؟!؟!
آخه چه کسی حاضر است تا سرمربی مثل فیروز کریمی با آن سوابق فوتبالی و با این نتایجی که در پنج بازی اخیر گرفته است را برکنار کرده و مربی دیگری بیاورد؟!
یه بچه هم اینکارو نمیکنه!!!
البته ظاهراً این آقای سرمربی در گذشته هم سوابقی از تخلفات در کمیته اخلاق داشته اند، اما من قبلاً هم گفته ام، باعث و بانی و رواج دهنده و شروع کننده تمام بی اخلاقی ها و دلال بازیها و مفاسد در فوتبال ایران تیمهای سپاهان به سرکردگی ساکت و تاج و تراکتورسازی به سرکردگی زنوزی میباشند!!!
در ضمن اینها جهت سرپوش گذاشتن بر مفاسد بزرگ دیگرشان از جمله پولشویی و... است که مثل انگل به فوتبال روی آورده و به آن چسبیده اند و ول کن هم نیستند!!!





