ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کاهش کلسترول و فشار خون با مصرف طالبی

یک دکترای گیاهان دارویی مصرف طالبی را در کاهش کلسترول و فشار خون موثر دانست وافزود: این میوه همچنین نقش موثری در درمان کم خونی دارد.
کد خبر: ۱۰۶۴۴۶۴
| |
9427 بازدید
کاهش کلسترول و فشار خون با مصرف طالبی

به گزارش «تابناک»، هانیه ناصری در گفت و گو با ایسنا، به خواص سرشار طالبی اشاره کرد گفت: یکی از اثرات مفید مصرف این میوه تاثیر آن بر درمان کم خونی است و توصیه می شود افراد مبتلا به کم خونی این میوه را بعد از صرف غذا میل کنند.

این دکترای گیاهان دارویی افزود: طالبی همچنین به کاهش کلسترول بد خون کمک می کند و اگر همراه با کمی لیموترش تازه مصرف شود، نقش موثری در سلامت قلب دارد.

ناصری به خاصیت ضدانعقاد خون طالبی هم اشاره کرد و افزود: مصرف این میوه احتمال سکته را کاهش می دهد.

وی از طالبی به عنوان میوه ای اشتهاآور یاد کرد و گفت: مصرف این میوه بعد از غذا برای کمک به هضم آن مفید است.

این دکترای گیاهان دارویی افزود: این میوه سرشار از فیبر بوده و بسیار ملین و مسهل است و مصرف آن برای کسانی که از یبوست رنج می برند، بسیار مفید است.

ناصری به خواص دیگر این میوه تابستانی هم اشاره کرد و با اشاره به اثرات مفید مصرف طالبی در کاهش فشار خون گفت: این میوه همچنین نقش موثری در پیشگیری از نقرس و رماتیسم دارد.

وی از طالبی به عنوان یک میوه ضدباکتری و ضدویروسی یاد کرد وافزود: مصرف تخم این میوه ضدسرفه و تب بر است.

ناصری با بیان اینکه طالبی دارای طبیعتی معتدل است، گفت: مصرف آب طالبی از گرمازدگی و تعریق خیلی بالای بدن و سرگیجه ها جلوگیری می‌کند.

وی در ادامه در خصوص عوارض و منع مصرف این میوه تابستانی هم گفت: توصیه می شود افرادی که بیماری دیابت دارند، این میوه را مصرف نکرده یا در مصرف آن احتیاط کنند.

این دکترای گیاهان دارویی افزود: همچنین توصیه می شود افرادی که ورم معده دارند در مصرف این میوه زیاده روی نکنند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار