صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سند ملی محیط زیست تدوین می‌شود

کد خبر: ۱۰۶۴۲۷
| |
2389 بازدید
سند ملی محیط زیست ظرف یک ماه آینده تدوین و برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، قائم مقام و معاون برنامه ریزی و امور حقوقی و مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب درباره برنامه جامع محیط زیست کشور در سال 89 گفت: این سند بعد از تصویب، سندی روشن و چشم اندازی برای حفاظت از محیط زیست کشور خواهد بود.

علی محمد شاعری مراتع، مدیریت سوخت و حمل و نقل را از جمله 25 موضوع اساسی و کلیدی محیط زیست ذکر کرد و افزود: راه‌اندازی یگان حفاظت در سازمان محیط زیست که ضوابط و شیوه نامه آن سال گذشته تکمیل شده و به تأیید ستاد کل نیروهای مسلح رسیده با استقرار یگان‌ها با همکاری نیروی انتظامی در دست اجراست.

وی ساماندهی صد طرح عمرانی به جامانده را از اولویتهای عملکرد این سازمان در سال89 دانست و گفت: مطالبه حقوقی قراردادهای این طرحها پیگیری می‌شود تا به موقع شاهد بهره برداری آنها باشیم.

قائم مقام سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه اصلاح اساسنامه صندوق محیط زیست از سال گذشته آغاز شده است افزود: پس از تصویب و ابلاغ این اساسنامه ، امید است امسال بتوانیم آن را اجرایی کنیم.

شاعری حل مشکلات محیط زیست را نیازمند راه حل فرهنگی دانست و گفت: اگر بتوانیم مردم را در جریان اهمیت و نقش و جایگاه محیط زیست قرار بدهیم، مردم به نیابت از دولت حافظ محیط زیست خواهند بود و ارتقای سطح دانش و بینش در این زمینه نتایج مورد انتظار را برآورده خواهد کرد.

وی برون سپاری برخی مسئولیتها را از اولویتهای امسال برشمرد و افزود: بخشی از وظایف این سازمان قابل واگذاری به مردم و تعاونی هاست که در این خصوص 25 زمینه مشخص شده است که پس از تائید این امر و تدوین شیوه نامه اجرایی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

معاون برنامه ریزی سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: تنظیم سند محیط زیست استانها که دستورالعمل آن تهیه شده است ظرف 6 ماه آینده تصویب خواهد شد و بعد از تصویب این اسناد در شوراهای استانی قابل اجرا خواهد بود.

وی راه‌اندازی گروه نظارت و بررسی عملکرد لحظه‌ای طرح‌های عمرانی حفاظت از محیط زیست استانها را از اقدامات انجام شده ذکر کرد و گفت: این گروه هم اکنون در هر استان مشغول بازدید هستند و حداقل با نظارت 2 روزه همه طرحها را بازدید و نتایج ارزیابی آن را به سازمان حفاظت محیط زیست اعلام می‌کنند.

شاعری درباره بودجه اختصاصی امسال این سازمان گفت: بودجه و اعتبارات طرح‌های عمرانی در مقایسه با سال گذ شته تقریبا 50 درصد افزایش یافته یعنی از 120 میلیارد تومان به 165 میلیارد تومان رسیده و بناست نیروی انسانی مورد نیاز نیز تامین شود.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟