هلاکت شمار زیادی از اعضای طالبان در افغانستان

وزارت دفاع افغانستان از کشته شدن ۱۹۱ نفر از اعضای گروه طالبان از جمله دو تن از فرماندهان میدانی این گروه خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۴۱۲۷
| |
13414 بازدید
هلاکت شمار زیادی از اعضای طالبان در افغانستان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، در حملات هوایی ۲۴ ساعت گذشته در افغانستان، ۱۹۱ تن از اعضای گروه طالبان از جمله دو فرمانده میدانی این گروه کشته شدند.

به گزارش شبکه خبری العربی، وزارت دفاع افغانستان از کشته شدن ۱۹۱ نفر از اعضای گروه طالبان از جمله دو تن از فرماندهان میدانی این گروه خبر داد.

وزارت دفاع افغانستان همچنین اعلام کرد این حملات در ۲۴ ساعت گذشته در تعدادی از استان‌های افغانستان از جمله غزنی، خوست و قندهار انجام گرفته است.

از سوی دیگر گروه طالبان نیز اعلام کرد گذرگاه مرزی مهم «سپین بولدک-چمن» بین خاک افغانستان و پاکستان در استان قندهار، واقع در جنوب افغانستان را تصرف کرده و پرچم خود را در این گذرگاه به اهتزاز درآورده است.

این روز‌ها در هر شبانه روز جنگ به طور میانگین در بیست و پنج استان از سی و پنج افغانستان جریان دارد. در برخی استان‌ها تقریبا همه شهرستان‌ها به جز مراکز استان‌ها سقوط کرده است، در برخی استان‌ها از جمله غزنی نیز جنگ به داخل مرکز استان رسیده است.

عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان اعلام کرد به زودی هیات بلندپایه از کابل برای گفتگو با طالبان به دوحه قطر سفر می‌کند. هیات دولت افغانستان در حالی قرار است به دوحه پایتخت قطر سفر کند که طالبان ادعا می‌کنند در دو ماه اخیر حدود دویست شهرستان و هفت گمرک و گذرگاه مرزی تجاری را به کنترل خود درآورده اند.

گفتنی است آمریکا در هفتم اکتبر ۲۰۰۱ برابر با ۱۵ مهرماه ۱۳۸۰ به بهانه جنگ با تروریسم به افغانستان و در پی حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر به افغانستان حمله کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت