بازدید 8981
۱

واکنش یک مسئول سابق به ماجرای گم شدن معادن

معاون سابق امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت ضمن تکذیب اخبار منتسب به وی در خصوص گم شدن معادن، از سواستفاده و تحریف مصاحبه اخیر خود خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۲۳۶۷
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۶ 06 July 2021
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، به دنبال انتشار مشکوک برخی شایعات در خصوص طرح بزرگ آزادسازی ۶ هزار معدن غیرفعال از طریق برگزاری بزرگترین مزایده سراسری کشور، معاون سابق امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن اعلام اینکه استفاده از تیتر گم شدن ۷ هزار و ۵۰۰ معدن به واقع تحریف سخنان وی و نوعی شیطنت رسانه‌ای بوده اظهار داشت: بحث گم شدن معادن امری کذب و غیر واقع بوده و در این خصوص استفاده از چنین تیتری توسط رسانه‌ها در انتشار سخنان من اقدامی غیر حرفه‌ای است. بنابراین، ضمن تکذیب چنین موضوعی حق خود را در جهت هرگونه پیگیری حقوقی محفوظ می‌دانم.

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی نیز روز گذشته طی گفت‌وگویی با تشریح ابعاد گسترده طرح عظیم آزادسازی معادن غیرفعال کشور، ضمن گلایه از انتشار شایعات و محتوا‌های خلاف واقع، از آمادگی این معاونت در جهت شفاف‌سازی و رفع ابهامات کارشناسان، صاحب نظران، دلسوزان و اصحاب رسانه خبر داده بود.

معلوم نیست تقلیل دستاورد‌های بزرگ حوزه معدنی وزارت صمت در فضای فعلی کشور از چه ناحیه‌ای و با چه اهدافی صورت می‌گیرد. قابل توجه است که در طول مراحل اجرای این طرح بیشترین مخالفت‌ها از ناحیه تعداد معدودی از افراد صورت می‌گرفت.

این افرادمحدوده‌ها و پهنه‌های معدنی را طی چندین سال به صورت راکد و غیرفعال درآورده و به نوعی سرمایه‌های طبیعی و خدادادی کشور را که می‌توانند ضمن اشتغال‌زایی گسترده جوانان زمینه تأمین مواد اولیه واحد‌های تولیدی را فراهم کنند، بلوکه و محبوس کرده بودند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
تابی جان آزاد سازی معادی که به اسم افراد مختلف امتیاز صادر شده و هیچ فعالیتی در اون نشده حرکت بزرگ و خوبی هست. حمایت کنید. در سالهای گذشته امتیاز بسیاری از معادن بنام افراد مختلفی از بچه و پیر زن و کارمند و نظامی و مدیران دولتی و خانواده آنها با رابطه صادر شده اما هیچ کاری نشده و ظرفیتهای معادن معطل مانده. هدف این افراد هم نه استخراج معدن بلکه اخذ وام های یارانه ای و ارز دولتی و امتیاز واردات ماشین آلات و فروش پروانه معدن به متقاضیان اصلی یا استفاده از پهنه معدن برای ساخت و ساز یا سهمیه سوخت یارانه و گرفتن سهمیه برق و استفاده برای استخراج بیت کوین و... بوده که در نهایت نتیجه یکی است.... و بالاخره باید تعیین تکلیف شوند و بدیهی است که این وسط نان خیلی از رانت خوارها آجر میشود.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # روز معلم