میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

روابط عربستان و امارات بحرانی شده است

فاینشنال مدعی شد: روابط میان عربستان و امارات در بیش از یک سطح بحرانی شده است.
کد خبر: ۱۰۶۲۰۵۹
| |
9267 بازدید
|
۲
روابط عربستان و امارات بحرانی شده است

به گزارش تابناک، روزنامه فاینشنال تایمز انگلیس فاش کرد که روابط میان عربستان و امارات در بیش از یک سطح بحرانی شده و این مساله با تصمیم اخیر امارات برای توسعه انرژی تولیدی خود برای حمایت از برنامه‌های متنوع سازی اقتصاد این کشور در ارتباط است.

این رسانه نوشت: امارات در حالی که تلاش‌های ریاض برای پایان دادن به ممنوعیت تجارت و سفر به قطر را پذیرفته است، اما درعین حال نگران این سرعت آشتی با دوحه است. همچنین آغوش باز امارات برای اسرائیل در پی عادی سازی روابط میان آنها در سال گذشته میلادی عربستان را شوکه کرده است.

طبق این گزارش، منابع مطلع اعلام کردند که بحث در ابوظبی و در شرکت ملی نفت این کشور درباره اینکه آیا اوپک را ترک می‌کند و خروج از اوپک به امارات برای تأمین مالی برنامه‌های متنوع سازی اقتصاد خود کمک می‌کند، بالا گرفته است.

پس از عدم موفقیت در مذاکرات میان کشورهای صادرکننده نفت، اختلافاتی میان عربستان و امارات بر سر تمدید توافق کاهش تولید به وجود آمد و وزیران انرژی دو کشور از مواضع کشور خود دفاع کردند.

در همین حال، عبد العزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان در سخنانی گفت: پیشنهاد عربستان و روسیه برای تمدید توافق کاهش تولید به جز امارات مورد قبول همه بود.

وی افزود: توافق میان اعضای اوپک پلاس به جز یک کشور وجود دارد و اگر طرفی نکاتی داشته است چرا پیش از این درباره آن سکوت کرده است؟

عبد العزیز بن سلمان ادامه داد: من 34 سال است که در نشست‌های اوپک پلاس حضور دارم و طی این سال‌ها شاهد درخواستی مانند درخواست امارات نبوده‌ام.

در مقابل سهیل المزروعی وزیر انرژی امارات تاکید کرد که درخواست کشورش عدالت و انصاف است.

وی افزود: امارات خواستار مقابله به مثل مانند دیگر کشورهاست و بیش از آنکه صبر کردیم و قربانی شدیم؛ نخواهیم پذیرفت که ظلم تداوم یابد.

المزروعی ادامه داد: امارات تا آوریل آینده متعهد به توافق کاهش تولید است ، اما اینکه ما را مجبور به انعقاد توافق جدید و پیوند دادن آن با افزایش تولید می‌کنند، حتی اگر همه کشورها موافق باشند، آنرا یک درخواست منطقی نمی‌دانیم، چراکه موقعیت ما با این کشورها متفاوت است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۴
بهتره فکر اونا نباشیم و غصه بدبختی های خودمون رو بخوریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
اوپک پلاس چند ساله تشکیل شده نه ۳۴ سال !!!!!!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات