صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

30 درصد تهرانی‌ها غمگینند

وی با اشاره به اینکه استرس در میان تهرانی‌ها دو برابر دیگر شهرهاست افزود: مشکل ازدواج، مسکن و درآمد از جمله دغدغه هایی است که سبب بروز اضطراب و پرخاشگری در شهروندان تهرانی می شود.
کد خبر: ۱۰۶۲۰۲
| |
1284 بازدید

استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: نتایج تحقیقات و بررسی‌های انجام شده بر یک جامعه آماری نشان می دهد 30 درصد تهرانی‌ها همیشه غمگین هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر دکتر مجید ابهری افزود: نتایج پژوهشهای انجام شده در گروه اجتماعی مرکز مطالعات استراتژیک آریا نشان می دهد 42 درصد تهرانیها اغلب شاد، 28 درصد آنها گاهی شاد و گاهی غمگین و 30 درصد آنها همیشه غمگین هستند.

ابهری بیان کرد: مشاهده صحنه های دعوا در اماکن عمومی، بحثهای خیابانی و ترافیکی دلیل پرخاشگری برخی از شهروندان است.

وی با اشاره به اینکه استرس در میان تهرانی‌ها دو برابر دیگر شهرهاست افزود: مشکل ازدواج، مسکن و درآمد از جمله دغدغه هایی است که سبب بروز اضطراب و پرخاشگری در شهروندان تهرانی می شود.

ابهری با اشاره به اینکه رفاه روحی در تهرانی‌ها نسبت به سایر هموطنان کمتر است بیان کرد: آلودگی هوا و صوتی، ترافیک و کمبود فرصت آرامش در کنار خانواده از عوامل بروز استرس در خانواده های تهرانی است.

وی ادامه داد: در تهران تقاضای اشتغال بیشتر از عرضه آن است که این مسئله از بین رفتن امنیت شغلی افراد را در پی دارد به طوری که تهدید امنیت سبب بروز اضطراب شغلی و اختلالات رفتاری در فرد می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
علی قطب الدینی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۷
پیشنهاد می شود اگر مقدور است برای چند گزینه مبتلا به یک تحقیقات میدانی کشوری برای مراکز استان ها انجام و مقایسه شود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟