امدادرسانی آتش نشانان به نوجوان مصدوم دزفولی

به علت سقوط از ارتفاع یک نوجوان ۱۶ ساله در دزفول بشدت مصدوم شد.
کد خبر: ۱۰۶۱۹۷۸
| |
5769 بازدید
امدادرسانی آتش نشانان به نوجوان مصدوم دزفولی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت : در پی تماس شهروندی با سامانه ۱۲۵ این سازمان مبنی بر سقوط یک نوجوان در حاشیه رودخانه دز تیم امداد و نجات به محل حادثه واقع در ضلع غربی رودخانه دز منطقه تفریحی ساحل دووه اعزام شدند.

عبدالحسین معظم فر افزود: در این حادثه که به علت بی احتیاطی و رعایت نکردن اصول ایمنی اتفاق افتاد یک نوجوان ۱۶ ساله از ارتفاع حدودا ۱۵ متری در حاشیه رودخانه سقوط کرد و از ناحیه پا ، دو دست ، گردن و کمر دچار آسیب دیدگی شدید که توسط ناجیان ۱۲۵ فیکس و بهمراهی اکیپ نجات غریق ساحل دووه (سادات کلکچی) به قسمت شرقی رودخانه انتقال داده شد.

وی ادامه داد: سپس این نوجوان توسط امدادگران اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان اعزام شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت