صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مصطفی الکاظمی: مذاکرات وین به سود عراق است

مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق در سفر به ایتالیا گفت: توافق بین ایران و آمریکا بسیار مهم و برای منطقه تعیین کننده است؛ بر این باورم که قابل تحقق باشد و موفقیت مذاکرات وین تاثیر مثبت در کل منطقه می‌گذارد و به ثبات عراق کمک می‌کند.
کد خبر: ۱۰۶۱۹۰۰
| |
10255 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا الکاظمی در این سخنان در رم که دفتر نخست وزیری عراق منتشر کرده افزود: با دولت بایدن در تماس هستیم و معتقدیم که می‌توانیم به سوی مرحله‌ای گفت و گوی منطقه‌ای حرکت کنیم. تمایل داریم که عراق از کشور‌هایی باشد که بحران‌ها را با موفقیت مدیریت می‌کند نه از آن دولت‌هایی که باعث بحران یا تاثیرپذیر از بحران هستند.

الکاظمی این را هم گفت که «از آمریکایی‌ها و ایرانی‌ها خواستیم که از تسویه حساب هایشان در خاک عراق پرهیز کنند. ما سال‌ها عرصه برخورد و جدال بودیم و باید راه گفتگوی سیاسی را برای حل اختلافات پیش بگیریم تا همه از ثمره آرامش برخوردار شوند.»
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار