آخرین آمار کرونا در ایران تا دوازدهم تیر/ ۱۱۱ بیمار دیگر جان باختند
به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۳۴۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که ۱۱۲۰ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۳ میلیون و ۲۴۱ هزار و ۳۷ تن رسید.
در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۱۱ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جانباختگان این بیماری در کشورمان به ۸۴ هزار و ۶۲۷ تن رسیده است و تا به امروز نیز خوشبختانه ۲ میلیون و ۹۱۴ هزار و ۸۳۰ تن بهبود یافتهاند.
همچنین ۳۲۰۷ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و تاکنون هم ۲۳ میلیون و ۸۸۸ هزار و ۸۶۱ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۹۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۳ شهر در وضعیت نارنجی و ۱۷۳ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» ۲.۸ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۷.۲ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۲.۳ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان میدهد.
و تعداد قربانبان روزانه انها با کل پاکستان با جمعیت ۲۱۰ میلیون نفر مساوی شده است
سراوان با داشتن ۴۷۰ هزار نفر جمعیت تنها یک پزشک متخصص عفونی دارد
و کل استان دارای ۷۰۰ تختخوابی است
که ۶۵۰ تخت را بیماران کرونایی اشعال کرده اند
واقعا این چه عدالتی است ؟؟
ایا تفاوتی بین مردم سییتان با سایر شهر هاز بزرگ مرکزی و شمالی وجود باید داشته باسد ؟
ملت با این اعداد و ارقام ماسک بزن نیستند.
سازمانهای خصولتی و خصوصی هم تعطیل بکن نیستند.
سازمانهای دولتی که دور کار بودند و نیازی به بخشنامه جدید ندارند.
پس بخشنامه رو وللش.
خلاص.





