بازدید 21090
مرور روزنامه‌های پنجشنبه ۲۷ خرداد

تحریم انتخابات یعنی تداوم تحریم ایران/میدان مهم برای توسعه جمهوریت/ انتخابات و چرایی انصراف نامزد‌ها

کاهش مشارکت یعنی افزایش فشار دشمن، آن‌ها که دقیقه نود کنار رفتند، چه کسانی مانع امضای پایانی برجامند؟ وضعیت توانایی دیپلمات‌ها در گزینه‌های ۱۴۰۰، گم شدن مشکلات دانش‌آموزان در هیاهوی تبلیغات انتخاباتی، تلویزیون دیگر گزارشگر خوب فوتبالی ندارد! از کم‌کاری وزارت بهداشت تا نامه به رئیس‌جمهوری و آخرین اخبار انتخاباتی، از مواردی هستند که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۵۸۴۴۵
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۶:۲۱ 17 June 2021

به گزارش «تابناک» روزنامه های امروز پنج شنبه ۲۷ خرداد ماه در حالی چاپ و منتشر شد که بیانات رهبر انقلاب به مناسبت انتخابات ۲۸خرداد، جدیدترین کاندیداهای انصرافی و جزئیات مطالعه بالینی واکسن «کووایران برکت» در صفحات نخست روزنامه های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت ها و سرمقاله های منتشره در روزنامه های امروز شده است:

تحریم انتخابات یعنی تداوم تحریم ایران

جلال میرزایی طی یادداشتی در شماره امروز اعتماد با عنوان تحریم انتخابات یعنی تداوم تحریم ایران نوشت: سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری آدینه پیش‌رو در حالی بنا بر اعلام ستاد انتخابات کشور از ساعت ۷صبح روز جمعه آغاز می‌شود که چیزی حدود ۶۰ میلیون نفر از شهروندان ایرانی، واجد شرایط شرکت در این انتخابات خواهند بود و با توجه به اهمیت بحث مشارکت در انتخابات آن‌ هم در این شرایط حساس و بزنگاه خطیر سیاسی و بین‌المللی، امیدواریم بالاترین میزان ممکن از این جمعیت پای صندوق آمده و مبتنی بر دیدگاه و نگرش خود نسبت به انتخاب گزینه مطلوب اقدام کنند. آنچه اما در این مسیر نسبت به برخی ادوار گذشته متفاوت است، تشدید میزان نگرانی ناظران از کاهش مشارکت در انتخابات است که به دلایل متعدد ازجمله وضعیت و چینش کاندیدا‌های نهایی و مشخصا عدم احراز صلاحیت تعداد قابل‌توجهی از چهره‌های شاخص و موردنظر برخی سلایق سیاسی درون کشور منجر به ایجاد این احساس شده که ممکن است برخلاف آنچه در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم در بهار ۹۶ شاهد بودیم، این‌ بار با کاهش نسبی مشارکت روبه‌رو شویم.

 

با این همه، اما واقعیت آن است که خوشبختانه ظرف همین دو، سه روز گذشته، بسیاری از چهره‌های شاخص و مورد وثوق آحاد مختلف ملت، باتوجه به همان نگرانی‌ها نسبت به درصد مشارکت در انتخابات، علی‌رغم ناملایمت‌هایی که صورت گرفت و با وجود دلخوری از این شرایط، اولویت را ایران و فردای ایرانیان قرار داده و به‌منظور جلوگیری از آنکه دولت و مهم‌ترین دستگاه اجرایی مملکت به‌دلیل مشارکت حداقلی، در اختیار جریان اقلیت قرار گیرد و گروهی عنان کار را به دست بگیرند که قادر به اداره مملکت در این شرایط خطیر نباشند، به میدان آمده و با کنار گذاشتن دلخوری‌ها و عقب راندن یأس و نومیدی، مردم را به حضور پای صندوق رای دعوت کردند. دعوتی که خوشبختانه آن‌طور که از حال و هوای این دو، سه روز کشور و صحبت‌ها و اظهارنظر‌های مردم در فضای مجازی و عمومی دستگیرمان می‌شود، تا حدودی فراتر از انتظار مقبول افتاده و حالا شاهدیم که برخلاف آنچه انتظار می‌رفت تحرک و جنبشی در جامعه اتفاق افتاده و درنتیجه می‌توان امیدوار بود که در روز سرنوشت، شاهد مشارکتی به‌مراتب فراتر از تصور باشیم.

امروز مردم ما به درک قابل‌قبولی از شناخت سیاسی دست یافته و آگاه به سازوکار دموکراسی، می‌دانند که آلترناتیوی به جز صندوق رای در دست نیست. ما بار‌ها شاهد بودیم که در بزنگاه‌ها و مقاطعی که شاهد مشارکت به نسبت اندک بودیم، نتیجه‌ای جز تشدید مشکلات عایدمان نشده و حال برای اینکه در دام تندروی و رفتار‌های هیجانی نیفتیم، چاره‌ای نداریم جز اینکه پای صندوق‌های رای برویم و از میان کاندیدا‌های حاضر در صحنه، کسی را که واقع‌گراست و شناخت بهتری نسبت به مناسبات سیاسی، دیپلماتیک و اقتصادی دارد، برگزینیم.


فراموش نکنیم که تحریم انتخابات و رای ندادن هیچ نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت و عملا به نفع جریان مقابل خواهد بود. تحریم راه‌حل نیست و صرفا باعث آن خواهد شد که کشور به عقب باز‌گردد..

شیوه‌ای نامطلوب برای بیان مطالبات که فارغ از آنکه بیش از آنکه کنش سیاسی باشد، نوعی انفعال سیاسی است، چه بسا تضاد‌ها را درون کشور افزایش داده و همزمان بر میزان فشار‌های بین‌المللی علیه ایران بیفزاید. نکته‌ای که رهبری در سخنرانی روز گذشته نیز به آن اشاره کردند که اگر مشارکت کاهش یابد، فشار‌های خارجی به کشور افزایش می‌یابد. بنابراین مردم باید دقت کنند همین دیروز رییس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد که مذاکرات تا تشکیل دولت جدید متوقف خواهد شد و این یعنی اگر امروز پای صندوق نرویم، نه‌تن‌ها نمی‌توانیم به خروج از وضعیت تحریمی در فردای ایران امیدوار باشیم، بلکه عملا شرایط را برای تداوم وضع موجود و حتی بازگشت به عقب و وخامت بیشتر اوضاع فراهم کرده‌ایم.

 

میدان مهم برای توسعه جمهوریت

سیدرضا تقوی، عضو جامعه روحانیت مبارز طی یادداشتی در شماره امروز ایران نوشت: متأسفانه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، موج تخریب مشارکت مردم و حضور آنان در پای صندوق‌های رأی شدیدتر از هر وقت دیگری بر پا شده است. این پروژه به دنبال آن است که با «امیدزدایی» از جامعه، زمینه‌ساز رویگردانی مردم از مشارکت انتخاباتی شود تا در ادامه آن را نشانه رویگردانی جامعه از کل نظام جمهوری اسلامی جا بزند. ریشه و منشأ اصلی این تصمیم در میان دشمنان خارجی ایران و نظام قرار دارد، اما با نهایت تأسف دامنه آن قدری هم به داخل کشور کشیده شده است.


این روز‌ها از یک سو شاهد هستیم که برخی فعالان داخل کشور با تردید درباره مشارکت انتخاباتی مردم حرف می‌زنند و از سوی دیگر هم واقعیت این است که وضعیت و فضای شکل گرفته بعد از بررسی صلاحیت‌های اخیر، بخشی از جامعه را به سوی انفعال و سردی کشانده است. با این حال، انتخابات پیش‌رو و صحنه‌ای که با آن مواجه هستیم همچنان مهم‌ترین میدان برای توسعه جمهوریت و نقش مردم در سرنوشت خودشان خواهد بود. حتی برخی از رد صلاحیت‌ها هم که بسیار بیش از اندازه بر روی آن‌ها تأکید شده، تکثر دیدگاه‌ها و گرایش‌های حاضر در میدان رقابت را از بین نبرده است. شاهد هستیم که عموم طیف‌های سیاسی داخل کشور در میان نامزد‌ها نماینده‌ای دارند و این بدان معناست که امکان انتخاب برای آن‌ها کم و بیش وجود دارد. در این میان باید به این مهم توجه کنیم که انتخابات امسال بسیار بیش از تحولات مشابه قبلی، به فاکتور امنیت در کشور گره خورده و فارغ از هر نتیجه‌ای، درصد کلی مشارکت در این عرصه تأثیر جدی بر مسأله امنیت ملی خواهد گذاشت. به همین اعتبار فروکاستن اهمیت این انتخابات به رقابت‌های جناحی کاری اشتباه است. در حقیقت، رقابت‌های جناحی فقط بخشی از اهمیت این انتخابات و نه تمام آن را شکل می‌دهند. ما در شرایطی قرار گرفته‎ایم که توانسته‌ایم فشار ظالمانه ۴ ساله‌ای را پشت سر گذاشته و دشمن را در اهدافش با ناکامی مواجه سازیم. در همین برهه زمانی، مقاومت ملی مردم و نظام سیاسی ایران صحنه را برای ما در عرصه بین‌المللی تغییر داده و ما هم در این صحنه به دنبال رسیدن به حق و امتیازاتی هستیم که لایق آن باشیم. از همین رو، ارسال هر نوع پیامی از داخل ایران مبنی بر اینکه جامعه امید خود را از دست داده و یا حمایت لازم را از نظام نخواهد کرد، می‌تواند تمام هزینه‌های سال‌های اخیر و چشم‌انداز پیش رو را بر باد دهد.


رهبر معظم انقلاب در سال ٩٢ در سخنانی فرمودند که هر کس بنده را هم قبول ندارد در انتخابات شرکت کند. معنی این حرف آن است که انتخابات خصوصاً در این شرایط زمانی دارای ماهیت و کارکردی آنچنان فراگیر است که منافع آن حتی به منتقدان هم خواهد رسید و تمام ایرانیان با هر گرایشی را دربر خواهد گرفت. در چنین عرصه‌ای قهر، عدم مشارکت و گذشتن از حق تأثیر بر سرنوشت خود، بدون شک تضمین کننده هیچ امتیازی نیست؛ نه برای کلیت جامعه و کشور و نه برای کسانی که تصمیم به چنین کاری دارند

 

انتخابات و چرایی انصراف نامزد‌ها

ناصر ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی طی یادداشتی در شماره امروز آرمان ملی نوشت: انصراف‌ها از انتخابات ریاست جمهوری به چند شکل اتفاق می‌افتد؛ یکی اینکه این انصراف برنامه‌ریزی شده و هماهنگ شده از قبل است که به این کاندیدای پوششی می‌گویند. حالت دیگری از انصراف از انتخابات به این صورت است که چند کاندیدا از قبل از انتخابات با هم هماهنگ می‌کنند که روز‌های پایانی نظرسنجی کنند هر فردی که رای کمتری داشتند به نفع دیگری کنار بروند. در این مورد ذکر نامی نمی‌شود؛ یعنی سه نفر با هم هماهنگ می‌کنند که ۲ نفری که آرای کمتری دارند، کنار بروند.

 

حالت سوم هم در انصراف از انتخابات این حالت بدین صورت است که یک کاندیدا تمام تبلیغات خود را انجام می‌دهد و در آستانه انتخابات، چون می‌بیند آرای کمی دارد و احتمال موفقیت بسیار کم است، تصمیم می‌گیرد که کنار برود، زیرا اگر رای خیلی بالایی نداشته باشد این موضوع به لحاظ وجهه سیاسی برای او خوب نیست. نوع اول تا حدودی توهین به افکار عمومی تلقی می‌شود که یک فرد بیاید یک کاندیدا را پوشش بدهد و بخواهد برود، اما نوع دوم و سوم یک مقداری طبیعی است و گاهی لازمه انتخابات همین است که قبلاً هم این اتفاق افتاده است. در مورد انتخابات ریاست جمهوری یعنی مهرعلیزاده کاندیدای پوششی کسی نبود که این نوع اتفاق در انتخابات طبیعی است. اما نوع اول درست نیست و نباید اجازه داد که در انتخابات روال شود. اگر بخواهیم به نظرسنجی‌ها اعتنا و اکتفا کنیم و نظرسنجی‌های متعددی که الان می‌شود نشان می‌دهند که فاصله آراء خیلی زیاد است، پس احتمالاً بحث شکست آراء اتفاق نخواهد افتاد؛ که محسن مهرعلیزاده انصراف داده است و انصراف او از نوع سوم محسوب می‌شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۸
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۷۵
رای بدم به ادامه این وضع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
رأی بده به تغییر این وضع!
اگه باور داری که رأی دوره ی قبلت اشتباه بوده!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
رای بده به تغییر
کسانی را چیدید که خود تحریمی در ذاتشان است. پس مردم را برای عدم حضور سرزنش نکنید که همه جوره جور شما را کشیده اند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
اصلاحاتی ها به خودشان باختند
آبرومندترینشان ظریف بود که دست خدا از دور مسابقه برکنارش کرد!
رای من نزد خودم امانت میماند
هیچکس را در حد ریاست جمهوری نمی بینم
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
آفرین
عقل جمعی مردم تصمیم به شرکت در انتخابات ندارد و شما باید احترام بگذارید .مردم تجربه دارند که اگر شرکت کنند ، دو روز دیگر شخصی مثل آقای ظریف در یک اجتماع بین المللی خواهد گفت: ببینید مردم ایران سیاستهای مارا قبول دارند اگر قبول نداشتند که رای نمیدانند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
جناب عقل جمعی
شرکت هم نکنند هر کس که رای بیاورد هرچه لازم بداند میگوید
"تحریم انتخابات یعنی تداوم تحریم ایران" تحریم ایران؟؟؟
خب مگه آقایان شریعتمداری و نمایندگان مجلس انقلابی و دیگر دوستان انقلاب همه مخالف برجام و مذاکره و ... نیستند؟! مگه از تحریم استقبال نمیکردن؟! خب ما هم اونها رو به آرزوشون میرسونیم!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
جناب باهوش ناشناس!
بحث سر این نیست که تحریم برداشته شود یا نه!
بحث سر این است که با خواهش و التماس برداشته شود یا با اقتدار!
ایا شورای محترم نگهبان می تواند توضیح دهد بر چه اساس اقای زاکانی احراز صلاحیت شده است؟ . ایشان در مناظره با گفتن پر رو و .... وزن خویش را بصورت عریان نشان داد و تقریبا نوعی فحاشی کرد . دیگرانی که احراز صلاحیت نشدند واقعا از ایشان بدتر بوده اتد ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
پر رو فحشه؟
به نظر من محترمانه ترین خطاب نسبت به شخصی مثل همتی بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
انصراف داد
کجای کاری
دقیقا منظورتون چیه وقتی میگید بیاید رای بدید ؟؟؟؟
وقتی نفری وجود نداره که با شرایط و تفکرات من همسو باشه برای چی باید رای بدم ؟؟؟؟
یعنی چی این حرف اصلا ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
طرف زمین خورد برای اینکه ضایع نشه دولا دولا تا خونه دوید!
شما نمی خواهید بپذیرید که تفکرات همسوی شما چه بلایی سر مملکت آورد!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
به اونی که کمترین فاصله رو داره رای بده
مثل مصلحی میگم کف خیابون 70 درصد به بالا شرکت نمیکنند حالا هی شما بگین جنبش و تحرکی در جامعه دیده میشه که نگو
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
والا توی نظر سنجی ها چهل درصد رو رد کرده داره میرسه به پنجاه
نمیدونم کف کدوم زمین رو شما میگی
فکر کنم بهانه بدبختیهای ۸سال دیگه اینه که بگن چون رای ندادین وضع خرابه از الان معلومه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
دقیقا
هشت سال با رای دادنتون به روحانی بدبختمون کردین
هشت سال هم با رای ندادنتون میخواین بدبختمون کنین
علی برکت الله
والا حرف های سلبریتی ها کوچکترین اهمیتی برای ما نداره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
عزیزم این رو بهت دادن تایپ کنی
ولس مال تین جا نبوده
خبر رو اشتباه گرفتی

پول میگیری بگیر
ولی حداقل درست کار کن
...
واقعا کسانی که دم از شرکت میزنند منافعشان در خطر است یا نه کلمه انتخاب را هم به سخره گرفتند چهار تا موز دادید گفتید انواع میوه را انتخاب کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
شما که از عدم شرکت دم میزنید از چی میترسید
چه نفعی از مشارکت کم میبرید
چرا از حضور مردم میترسید
رای بی رای .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
حتما رای میدهم
رای بی رای
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
حتما رای میدهم
ما شرکت کنیم توی انتخابات تحریم ها برداشته نمیشه. شرکت هم نکنیم تداوم تحریمها را داریم .پس فرق آنچنانی داره چون از داخل تصمیمی برای برداشتن تحریم ها وجود نداره اصلا
ما فهمیدیم که رای دادن هم هیچ چیز را تضمین نمی کنه.چون اینقدر رای دادیم و هر روز وضعیت ما بدتر شد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
درست رای ندادی جون دل
یه بار درست رای بده ببین چجوری مشکلات حل میشه
مرگ یه بار شیون هم‌ یه بار. خسته شدیم از این عبارت برهه حساس کنونی.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
یه بار در انتخابات مجلس شیون زدی چی شد
اومدن، نشستن، هرقانونی هم که تصویب کردن تو هم باید اجرا کنی
پس یه بار شیون رو زدی و اتفاقی نیافتاده
حالا اگه دلت میخواد چند بار دیگم بزن
رای بی رای
تحریم انتخابات یعنی ادامه تحریمها ؟؟؟
چه ربطی داره؟ مگه سری پیش با اینهمه مشارکت تحریمها نبود ؟
به ۱۰۰۰ دلیل ملت رو به رای دادن تشویق میکنن بعدش برای تعداد آرا فقط یک دلیل میارن ؛ تایید شرایط موجود !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
شما رای دادی
ولی به کس اشتباهی رای دادی
هشت سال دهن خودت و ما رو آسفالت کردی
الان این تحریم کردن هم یه جور فرار به جلوئه
به جای دینکه بیای ازملت عذرخواهی کنی میگی رای دادن اشتباهه
با دست فرمون شما اگه به جهنم هم برسیم باید خدا رو شکر کنیم
هیچ نظری نیست تابی شیطون
چهل و سه سال مردم در برهه های حساس همیشگی در انتخابات شرکت کردند و خیری ندیدند تحریمات بیشتر و بیشتر شد و کیسه ی برخی مسئولین بزرگتر شد حالا مردم تصمیم دارند شرکت نکنند وقتی بناست تحریمات ادامه داشته باشه که به انتخابات ربطی نداره !
ما بیش از 40 سال حضور پای صندوق رای رو تجربه کردیم مشکلاتمون حل که نشد هیچ ، بیشتر هم شد ، حالا قصد داریم یک بار هم که شده حضور پیدا نکنیم ببینیم چی میشه . مطمئن هستم نتیجه اش بهتر خواهد بود . مگر بالاتر از سیاهی هم رنگی هست ؟؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
ما که تا حالا به هرکس رأی دادیم رأی نیارود!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
یکبار در مجلس شرکت نکردی
میشه برام بگی چی شد؟
رای بی رای
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
حتما رای میدهم
آقای ایمانی در مورد سایرین نظری ندارند؟
فقط مهرعلیزاده
آقای ایمانی در مورد سایرین نظری ندارند؟
فقط مهرعلیزاده
من حاضر به تحریم بیشتر از این ها هم هستم ولی حاضر نیستم به شعورم توهین شود
یعنی چی !!! داری ملت ایران رو تهدید می کنی!!! ما رای نمی دهیم
یک چهره جدید نشناخته معرفی میکردین تا مردم دلگرم میشدن
این آقایون همشون تواین بی ثباتیها سهم دارن
خصوصا رئیس بانک مرکزی یکی از مهمترین مهره های اقتصادی دولت آقای روحانی بود با نوسانات اقتصاد نابود کردن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
اگر ناشناس باشد که رجل سیاسی نیست
با افتخار بعد از 30 سال حتی یک دونه از مناظره ها و جملات کاندیدا ها رو پیگیری نکردم!!
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
چیزی رو از دست ندادی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
از ما جلوتری خوش به حالت.
کسی از تداوم تحریم نمی ترسه ۴۲ ساله که در تحریم زندگی می کنیم. مگر دفعات قبل که مردم در رای گیری (رای گیری و نه انتخابات) شرکت کردند چه شد؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
مردم اگه از تحریم نمی ترسیدند به روحانی رأی نمی دادند
ترس
ترس
ترس...
متاسفانه سازمانهای حقوق بشری غربی همگی خواستار دادگاهی شدن آقای رئیسی شدند و با دشمنی که غرب با ما دارد، در صورتیکه آقای رئیسی رای بیاورند مشکلات کشور حتماً بیشتر خواهد شد و احتمالاً تحریمها هم برداشته نخواهد شد. ضمناً ایشان در هیچ مجمع سازمان ملل و مجامع بین المللی شرکت نخواهد کرد.
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
عباس آقا حرفات درسته مثبت هم دادم ولی واژه متاسفانه زیادی بود
لااقل یک نفر بگه مه رای میده وگرنه همه فکر میکنند که آنهایی که رای دادند حتما منافع مادیشون قطع میشه اگر رای ندهند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
اینو نمیدونم
ولی شما حتما پول میگیری مینویسی
خبلی تابلوئه
چه انتخابات شرکت کنیم و چه نکنیم چهل ساله تحریم هستیم و خواهیم بود
با آمدن آقای رئیسی و اتهامانی که کشورهای غربی و سازمانهای حقوق بشری آنها به ایشان وارد میکند، حتماً تحریمها ادامه خواهد داشت. مطمئن باشید. اگر رای میدهید و میخواهید تحریمها برداشته شود حتما به آقای همتی یا آقای رضایی رای بدهید.
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
آفرین به عباس و آدم چیز فهم ، آقای رئیسی نباید در انتخابات شرکت می کردند چرا که با توجه به اتهامات واردi اگر از کشور خارج بشوند توسط پلیس بین الملل دستگیر خواهند شد و اگر هم نروند رئیس جمهوری که نتواند خارج از کشور برود و با کشورهای دیگر ارتباط برقرار کند به درد هیچ کشوری نمی خورد
هیچ میدونستین زن بدون اجازه شوهرش نمیتونه بره تشییع پدرش
ولی میتونه بدون اجازه‌ش رای بده؟
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
اصلا وقتی همه جا حقوق زنها نصف مرده چرا باید رای زن برابر مرد باشه. با توجه به قوانین حاکم درست اینه که رای زنها رو نصف حساب کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۸
این اشتباهی است که می خواهند ترویج کنند. زن اگر به شوهرش قول داده باشد که از خانه خارج نمی شود نمی تواند قولش را بشکند و حتی به تشییع جنازه پدرش برود . چون قول داده است نه اینکه چون زن است
مشکل ما با رای دادن حل نمیشه. اگه برنده جایزه نوبل اقتصاد هم رئیس جمهور بشه باز همینه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
هزار مثبت به نظر شما
به همون میدان بگوئید خودش بیاید رای بدهد. دیپلماسی می خواهد تو خونه بماند. رای بی رای.
اگر پاشنه آشيل رئيسي در تحريمهاست پاشنه اشيل همتي نابودي جيب مردم در بورس و گرانيها و ارز و طلاست که با مردم خودش بازي کرد و الان هم تاوان راي نياوردنش را خواهد چشيد حال خوب باشند يا نه. ملت حافظه تاريخي يکساله را دارند شايد چند ساله را فراموش کرده باشند.
وقتی کسانی مثل لاریجانی که ناجوانمردانه رد صلاحیت شد و یا سید نجیب ریاست جمهور ایران ، باز هم به صندوق رای میاد، چرا من نیام!!!؟
وقتی همه دشمنان این ملت چون آمریکا و منافقین و.... انتخابات را تحریم کردند، چرا در کنار اینا قرار بگیرم!!؟
رای _بی_رای
بهترین ومناسب ترین گزینه
مگه برا دلايلي كه تحريم شديم از مردم نظر خواستن
كه بخدا نظر نخواستن
مردم كجا نظرشون برا اقايووني كه الان التماس ميكنن مهم بوده و هست
فرداي انتخابات دوباره همه چيز تكرار خواهد شد
اقاي ظريف كه گفت مردم راي دادن اين شرايط رو انتخاب كردن
اخه كجا مردم اين شرايط رو خواستن
راي بي راي
رای به کی بدم وقتی یکنفر می خواهد با ششم ابتدایی سکان این مملکت را در دست بگیرد
رای بدیم میشه مثل دولت روحانی . خودتان انتخاب کردید رای ندیم باز هم مردم مقصر می‌شوند در بی کفایتی ها و می‌گویند انتخابات شرکت نکنید این هم نتیجه آن . ولی یک چیز را بدانید تمام نامزدها توسط شورای نگهبان انتخاب میشوند پس اگر خروجی آن انتخاب بعد هشت سال فلاکت و ویرانی است سراغ کردم نیایید برای سرزنش کردن چون مردم هیچکاره هستند . از بین بد بدتر انتخاب شده یا برعکس
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار