صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب قطعی یا کندی اینترنت

فیبر نوری یکی از علتهای قطعی است. علل مختلف دیگری می توانند در یک قطعی دخیل باشند. از آنجا که شبکه پشتیبان داریم معمولا قطعی ها نمودی برای کاربر و مشترک پیدا نمی کند. مگر قطعی در سطح بین المللی باشد که فشار زیادی به شبکه وارد شود.
کد خبر: ۱۰۵۷۷۹
| |
5789 بازدید

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت هرگونه قطعی اینترنت در روز جاری و کندی اینترنت در روزهای اخیر را رد کرد.

محمود خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره گزارشهای متعددی که از قطعی و کندی اینترنت ارائه شده است گفت: قطعی نداشته ایم. شبکه زیرساخت هیچ مشکلی ندارد و حتی کندی هم نداشته ایم.

احمد پورنگ نیا معاون شرکت ارتباطات زیرساخت نیز به مهر گفت: مورد خاصی درباره قطعی اینترنت گزارش نشده است.

شفیع مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز در پاسخ به مهر با بیان اینکه وضعیت عادی است و هیچ گونه قطعی نداشته ایم گفت: فیبر نوری یکی از علتهای قطعی است. علل مختلف دیگری می توانند در یک قطعی دخیل باشند. از آنجا که شبکه پشتیبان داریم معمولا قطعی ها نمودی برای کاربر و مشترک پیدا نمی کند. مگر قطعی در سطح بین المللی باشد که فشار زیادی به شبکه وارد شود.

وی با اشاره به نمونه ای از عوامل متعددی که در ایجاد قطعی اینترنت موثر هستند گفت: ممکن است در سرویسهایی که ISP ها ارائه می کنند مشکلی بوجود آمده باشد.

به گزارش مهر، گزارشهای متعددی ظرف روز جاری دریافت شده است که حکایت از قطعی اینترنت در نقاط مختلف شهر تهران بخصوص مرکز شهر دارد.

خسروی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اوایل خرداد ماه در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه قطعی مکرر اینترنت کشور اغراق است به کار بردن این لفظ را ظلمی بزرگ به کارکنان این شرکت دانسته بود و اظهار داشته بود: از ابتدای سال تاکنون تنها با دو مورد قطعی اینترنت در کشور روبرو بوده ایم.

وی با بیان اینکه در صدد افزایش قابلیت شبکه ارتباطات زیرساخت هستیم و هزینه بسیاری صرف کرده ایم تا نقاط اتصال شبکه به اینترنت بین الملل افزایش یابد گفته بود: پیش از این تنها از مسیر دریایی جاسک - فجیره (ایران - امارات) به شبکه بین الملل متصل می شدیم که در صورت بروز برخی حوادث، ارتباط داخلی کشور مختل می شد اما هم اکنون هم از سمت شمال و هم از سمت جنوب نقاط اتصال زیادی تعریف شده است تا این مشکلات پیش نیاید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
حمید خسروپناهی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
آقا من از این مدیر محترم معذرت می خوام زیرا الکی چند روز فکر می کردم سرعت اینترنتم پایین اومده که با تذکر به جای ایشان فهمیدم اجب اشتباهی می کردم ، لطفاً من رو ببخشید !!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
من کافی نت دارم!پس از لحظه به لحظه خبر دارم.چهار شنبه عصر بمدت 1 ساعت استان مرکزی قطع بود!!!ضمنا 10 روزی بود که سرعتها کند بود.شما مردم رو چی فرض کردید؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
خدایا چیزی رو که خودمون داریم میبینیم و باهاش روبرو هستیم رو هم تکذیب میکنن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
ما داریم اینترنت کند با قطعی بالا مصرف میکنیم ایشون تکذیب می کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mana
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
در منطقه ما روزی چند بار تلفن و اینترنت قطع میشود شاهد ان هم نمایشگر ساعت می باشد که روز چند بار ساعت 8:0 را نشان می دهد به گفته مخابرات فیبر نوری عامل این قطعی است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
bale,eshtebah az mast....
pendar
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
به حدی کند شده بود که انگار از اساس قطع است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
دیوار حاشا بلند است! رو که نیست. بابا به چشم خودمون داریم میبینیم که کند هست. عجیبه والله
ناشناس
|
-
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
ما خودمون ISP هستیم
با اینکه Ping Time بالا نداشتیم ولی صفحه به کندی باز میشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
دیگه دروغ از این واضح تر!!! آخه ما که کاربر هستیم نمی فهمیم سرعت کم شده و قطعی هست؟ حداقل می گفتند لنگر کشتی گیر کرده!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟