بایدن تحریم علیه بلاروس را تمدید کرد

رئیس جمهور آمریکا تحریم‌ها علیه مقامات بلاروسی را که از سال ۲۰۰۶ وضع شده است، برای یک سال دیگر تمدید کرد.
کد خبر: ۱۰۵۶۹۷۰
| |
5739 بازدید
بایدن تحریم علیه بلاروس را تمدید کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا تحریم‌ها علیه مقامات بلاروس را برای یک سال دیگر در حالی تمدید می‌کند که قرار بود تحریم‌های اعمال شده واشنگتن علیه مینسک به بهانه «تضعیف روند دموکراتیک»، در تاریخ ۱۶ ژوئن جاری به پایان برساند.

بایدن روز سه شنبه در بیانیه‌ای درباره تمدید تحریم‌های مسئولان بلاروس گفت که این تصمیم به دلیل اقدامات و سیاست‌های برخی از سیاستمداران و دولتمردان بلاروس که همچنان تهدیدی فوق العاده علیه امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکاست، گرفته شد.

به گزارش روسیا الیوم، رئیس جمهور آمریکا مقامات بلاروس را به نقض حقوق بشر و فساد متهم کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار