میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گلستان گرم می‌شود

رئیس گروه پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گلستان گفت: با خروج سامانه کم فشار از گلستان شاهد افزایش دما تا آخر هفته خواهیم بود و روند افزایشی دما از ابتدای هفته آینده شدت می گیرد.
کد خبر: ۱۰۵۶۹۵۱
| |
5703 بازدید
گلستان گرم می‌شود

به گزاش «تابناک»، محمود محمد قلی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روزهای گذشته سامانه کم فشاری بر گلستان حکمفرما بود و هوای خنکی را در سطح استان شاهد بودیم.

رئیس گروه پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گلستان ادامه داد: با خروج این سامانه به تدریج از امروز (چهارشنبه)، روند افزایش دما آغاز شده و انتظار داریم در طول روز تا جمعه به صورت پلکانی دو درجه افزایش دما اتفاق بیفتد.

وی بیان کرد: اما از اوایل هفته آینده افزایش محسوس دما را در سطح استان مشاهده خواهیم کرد.

محمدقلی پور گفت: آسمان استان امروز صاف تا قسمتی ابری همراه با افزایشی نسبی دما و گاهی افزایش ابر و وزش باد خواهد بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت