غرق شدن کودک در چشمه گلابی داراب

رییس جمعیت هلال احمرشهرستان داراب گفت: پسر بچه پنج ساله در چشمه گلابی این شهرستان جان خود را از دست داد.
کد خبر: ۱۰۵۲۷۵۴
|
۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۵ 18 May 2021
|
8751 بازدید

به گزارش «تابناک»، محمود حیدری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار مهر افزود: امدادگران هلال احمر شهرستان داراب در پی کسب گزارشی مبنی بر غرق شدن یک کودک درمنطقه گردشگری چشمه گلابی بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی با مرکز کنترل و عملیات استان فارس(EOC) امداد گران و نجاتگران پایگاه کوهستان به این منطقه اعزام و بلافاصله بعد از رسیدن به محل شروع به تفحص و جستجوی کودک غرق شده کردند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان داراب اظهار داشت: به دلیل شرایط سخت این منطقه و سرعت بالای آب و وجود نیزار در اطراف کانال آب چشمه گلابی، عملیات به سختی ادامه و بالاخره با تلاش‌های طاقت فرسای امدادگران و نجاتگران پیکر بی جان این پسر بچه پنج ساله پیدا شده و تحویل پرسنل اورژانس شد.

خانواده‌هایی که برای تفریح به این مکان‌ها مراجعه می‌کنند مراقب خود و کودکان خردسالشان باشند تا شاهد اینگونه حوادث ناگوار نباشیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت