انتصاب جدید در نیروی دریایی ارتش

امیر دریاداردوم محمدرضا عزیزی به عنوان معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش منصوب شد.
کد خبر: ۱۰۵۰۰۲۵
| |
15216 بازدید
انتصاب جدید در نیروی دریایی ارتش


به پیشنهاد امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی و تصویب امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش، امیر دریادار دوم محمدرضا عزیزی به‌ عنوان معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش منصوب شد.

امیر دریادار دوم عزیزی در سال ۱۳۶۵ در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نیروی دریایی ارتش پذیرفته شد و در رشته عرشه و فرماندهی تحصیل کرد. وی در مشاغل مهمی همچون افسر عملیات، فرمانده ناو موشک انداز، فرمانده ناو پشتیبانی و فرمانده ناوشکن در منطقه یکم امامت این نیرو در بندرعباس را در کارنامه خود دارد و پس از گذراندن دوره دافوس به عنوان‌ افسر منتخب برای طی دوره پدافند ملی به کشور سوریه اعزام و در آکادمی عالی نظامی سوریه موفق به اخذ مدرک دکتری و از سال ۸۹ تا اواخر سال ۹۴ به عنوان استاد در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش مشغول به تدریس شد و در سال ۱۳۹۶ به عنوان معاون طرح و برنامه و بودجه نیروی دریایی ارتش منصوب شد.

پیش از این امیر دریادار حمزه‌علی کاویانی سمت معاون هماهنگ کننده این نیرو را برعهده داشته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت