صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

خریدهای استقلال در میدان آسیا بی مصرف شدند

کد خبر: ۱۰۴۸۷۸۴
| |
8245 بازدید

استقلال در فصل نقل و انتقالات سه خرید داشت؛ عرفان گل محمدی و سعید مهری که در زمان سرمربیگری محمود فکری آبی پوش شدند و آرمان رمضانی هم در زمان سرمربیگری فرهاد مجیدی با استقلال قرارداد امضا کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، در این بین با گذشت چندماه هنوز مشخص نشده دلیل جذب عرفان گل محمدی چه بوده و نام او حتی در یک بازی هم در لیست 21 نفره استقلال قرار داده نشده است. اما 2 بازیکن دیگر هم نتوانسته اند تاثیر مثبتی در این تیم داشته باشند.

مهری در یک حضور فیکس و یک حضور تعویضی در ترکیب استقلال نمایش خوبی نداشته و آرمان رمضانی هم فعلا از معادلات خط حمله استقلال حذف شده به نظر می رسد.

آنچه مشخص به نظر می رسد این است که استقلال در نیم فصل دوم در تقویت تیم خود ناکام مانده و هنوز هم بازیکنان موثر این تیم همان بازیکنان نیم فصل اول هستند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار