ته چین؛

طرز تهیه سبزی پلو و ماهی آذری

کد خبر: ۱۰۴۸۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 11 May 2021
تعداد بازدید : 45012
بازدید 59043
سبزی پلو و ماهی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که جزو سنت‌های نوروزی نیز محسوب می‌شود و بسیاری از خانواده‌ها به جز ایام معمول سال، وعده غذای نوروزی‌شان این غذا است. بخشی از آذری‌ها سبزی پلو را با شیوه متفاوتی تهیه می‌کنند و به جای آبکش کردن برنج، سبزی پلو را با کته تهیه می‌شود. طرز تهیه این سبزی پلو ماهی که با ماهی قزل آلا تهیه می‌شود را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲
گشنم شد
اینهمه اتلاف آب برای پیمانه کردن بی اهمیت.باعث تاسفه در این شرایط بی آبی
والا زن ما هم تنبله به جای آبکش کردن سبزی پلو رو به روش کته درست می کنه .
کدام بخش از اذری ها؟؟ من هفت جد و ابادم ترکه همچین چیزی ندیدم:))
عالی بود
آخه کی سبزی پلو رو با ماهی قزل میخوره؟ بلد نیستید حرف نزنید غذای سنتی جنوبی هم خراب نکنید مسخره ها
منم تا جایی که یادمه چیزی به نام آذری نداریم هفت جدوآبادمون ترک آذربایجانیه
به به عالی بود دستت درد نکنه کدبانو
اب را هدر ندهيد
#اگ احمدی نژاد نیاد منم رآی نمیدم تمام
جالب بود، دستش درد نکنه، حتما خوشمزه میشه
این برنج هندی است و دارای ارسنیک نگاه به دان بودنش نکنید سم است سم