میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

به جای وعده، سری به ساختمان ‎بورس بزنید

یک نماینده مجلس به رئیس جمهور توصیه کرد به جای وعده ۱۰۰ روزه، تمرکز بر مذاکره با آمریکا و اظهار نظرات شاذ، یک سر به ساختمان ‎بورس بزند تا هم نظر مردم را نسبت به عملکرد هشت ساله خود را بسنجد و هم با دغدغه‌های آنها آشنا شود.
کد خبر: ۱۰۴۷۸۹۷
| |
2566 بازدید

به گزارش بورس تابناک، محمدرضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت:

به آقای روحانی توصیه می کنیم در این ایام به جای وعده صد روزه، تمرکز بر مذاکره با آمریکا و اظهار نظرات شاذ، یک سر به ساختمان ‎بورس بزنند تا هم نظر مردم را نسبت به عملکرد هشت ساله خود را بسنجند و هم اندکی با دغدغه‌های حقیقی آنها آشنا شوند.

 

منبع:‌ تسنیم

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
آخرین اخبار