ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دیدار «بایدن» و «اردوغان» در حاشیه نشست ناتو

رؤسای جمهور ایالات متحده و ترکیه روز جمعه در یک گفتگوی تلفنی با دیدار دوجانبه در حاشیه نشست آتی سران «سازمان پیمان آتلانتیک شمالی» موافقت کردند.
کد خبر: ۱۰۴۷۸۲۷
| |
7473 بازدید

دیدار «بایدن» و «اردوغان» در حاشیه نشست ناتو

به گزارش تابناک به نقل از مهر به نقل از اسپوتنیک، کاخ سفید شامگاه جمعه (به وقت واشنگتن) در بیانیه‌ای اعلام کرد که «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده در یک تماس تلفنی با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای خود در مورد روابط دوجانبه گفتگو کرد.

در بیانیه کاخ سفید که متعاقب این گفتگوی تلفنی منتشر شد، آمده است: «امروز رئیس جمهور جوزف آر. بایدن با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه گفتگو کرد و تمایل خود را نسبت به [برقراری]روابط دوجانبه سازنده بر مبنای توسعه همکاری‌ها و مدیریت مؤثر اختلاف‌ها بیان کرد».

در ادامه این بیانیه آمده است: «رهبران دو کشور در مورد برگزاری یک دیدار دوجانبه در حاشیه نشست ناتو در ژوئن و بحث و گفتگو پیرامون طیف کاملی از موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای توافق کردند».

این در حالی است که اواسط هفته گذشته، ایالات متحده به طور رسمی به ترکیه اطلاع داد که این کشور را از توافقنامه تولید جنگنده اف -۳۵ کنار گذارده است. مقامات واشنگتن علت اتخاذ این تصمیم را خرید سامانه پدافند هوایی اس- ۴۰۰ ساخت روسیه از سوی آنکارا عنوان کردند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟