سومین گذرگاه مرزی ایران و پاکستان افتتاح می‌شود

همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی به استان سیستان و بلوچستان و با حضور مقامات پاکستانی سومین گذرگاه رسمی ایران و پاکستان افتتاح خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۴۷۱۹۹
| |
5115 بازدید

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فردا اول اردیبهشت‌ماه 1400 همزمان با سفر محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی به چابهار سومین گذرگاه رسمی مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان افتتاح می‌شود.

گذرگاه پیشین-مند در شهرستان راسک افتتاح خواهد شد. اکنون تردد رسمی بین ایران و پاکستان از دو گذرگاه میرجاوه در شمال استان سیستان و بلوچستان و جالق در شرق این استان انجام می‌شود. مرز پیشین جنوبی‌ترین گذرگاه استان سیستان و بلوچستان با پاکستان خواهد بود. 

گفتنی است در این مراسم شهرام آدم‌نژاد، معاون حمل‌ونقل، داریوش امانی تهرانی، رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان وزارتخانه‌های صمت و امور خارجه، ریاست گمرک جمهوری اسلامی ایران، نمایندگان سفارت جمهوری اسلامی پاکستان در ایران و مقامات و مسئولان محلی حضور خواهند داشت. 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار