کنترل عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان

توجه روزه‌داران به انواع گروه‌های غذایی قابل استفاده در وعده‌های افطار و سحر می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را کنترل کند. در این اینفوگرافیک که بر اساس داده‌های دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده است، به گروه‌های مختلف مواد غذایی اشاره شده که باید تا حد امکان در سه وعده سحر، افطار و شام به میزان مناسبی مصرف شوند تا عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان بویژه در شرایط کرونایی کنترل شود.
کد خبر: ۱۰۴۶۷۰۱
| |
6501 بازدید
کنترل عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت