تعداد بازدید : 15656
کد خبر:۱۰۴۵۵۹۴
کد خبر:۱۰۴۵۵۹۴
54794 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ | ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
29 April 2021
ته چین؛

طرز تهیه پیاز چغرتمه

خورش پیاز چغرتمه یکی از غذاهای خوش طعم گیلانی است طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد. این خورش معمولاً با برنج سرو می‌شود اما گروهی نیز آن را با نان می‌خورند. دستور پخت این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
جالبه همه این اسامی ترکی اند ولی در ایران هر کدام را به یه محل نسبت می دن قورمه - قیمه - دلمه - چغرتمه - شیشلیک - جغور بغور و غیره
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۹
بعد از 60 سال چغرتمه رب دار دیدیم!!!
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.