میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زمین لرزه مریوان خسارت جانی نداشته است

زلزله ای با شدت ۵.۳ ریشتر مریوان را به لرزه در آورد.
کد خبر: ۱۰۴۴۵۳۰
| |
5881 بازدید

زمین لرزه مریوان خسارت جانی نداشته است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان از اعزام چهار تیم ارزیاب و شش تیم عملیاتی به منطقه زلزله زده مریوان خبر داد.

پیام جلالی اظهار کرد: در ساعت ۱۹ و ۴۲ دقیقه و ۲۳ ثانیه عصر سه‌شنبه زلزله‌ای با شدت ۵.۳ ریشتر حوالی شهر مریوان را لرزاند و بلافاصله تیم‌های ارزیابی و عملیاتی هلال احمر به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: خوشبختانه این زمین لرزه تلفات جانی نداشته و بر اساس گزارشات واصله تنها چهار نفر در هنگام خروج از منزل دچار حادثه شده و مصدوم شده اند.

جلالی تصریح کرد: در حال حاضر تیم‌های عملیاتی شهرستان‌های مریوان، سروآباد، سقز، بانه، دیواندره، کامیاران و سنندج در حال آماده باش کامل بوده و در مراکز اداری شعب مستقر هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان اظهار کرد: ۲۶ روستا با هزار و ۸۰۰ خانوار در محدوده ۱۵ کیلومتری وقوع محل زلزله قرار داشته و خوشبختانه بر اساس ارزیابی‌های انجام شده وضعیت تحت کنترل است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت