تعداد بازدید : 11964
کد خبر:۱۰۴۴۱۲۰
کد خبر:۱۰۴۴۱۲۰
21596 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۴۰۰/۰۲/۰۱
21 April 2021
ته چین؛

طرز تهیه ته چین فسنجان

خورش فِسِنجان یا فَسوجن یا فسنجون یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است. پیش از این طرز تهیه این خورش را در تابناک فراگرفته‌اید. همچنین پیش از این طرز تهیه چندین نوع ته چین را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون نوبت پخت یک غذای ترکیبی است و طرز تهیه ته چین فسنجان را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اکرم سادات
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۲
سلام وافعاعالی بودولی دراین شرایط اقتصادی خیلی هزینه برهست ممنونم که انقدرقشنگ توضیح دادند
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.