صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار پلیس فتا درباره محافظت از رمز ارزها

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا هشدارهایی را در خصوص محافظت از رمز ارزهای دیجیتال ارائه کرد.
کد خبر: ۱۰۴۳۷۵۹
| |
6443 بازدید
|
۱
هشدار پلیس فتا درباره محافظت از رمز ارزها

به گزارش تابناک، سرهنگ علی‌محمد رجبی در گفت‌وگو با ایسنا، در این‌باره گفت: برای محافظت از رمز ارزهای دیجیتال، لازم است که کاربران قبل از بازکردن حساب در پلتفرم دلخواهشان یک ایمیل منحصر به فرد برای استفاده در حساب خود ثبت کرده و آن ایمیل را تأیید کنند.

وی با بیان اینکه کاربران باید به یاد داشته باشند که یک رمز عبور قوی تنظیم کرده و آن را نزد خود محفوظ نگه‌دارند، گفت: همچنین به هیچ عنوان نباید ایمیل و شماره تلفن مربوط به حساب رمز ارزها را در اکانت رسانه های اجتماعی‌شان یا دیگر فضاها در معرض دید قرارداده و اگر به دلایلی مجبور به این کار هستند توجه داشته باشند که از یک شماره و ایمیل متفاوت برای کیف پول ها و صرافی ها استفاده کنند.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا تاکید کرد:‌ همچین باید توجه داشت که کابران به هیچ عنوان نباید برنامه های خود را از منابع ناشناس نصب کرده و اکیدا توصیه می کنیم که برنامه ها را از مارکت های معتبرنصب کرده و همیشه قبل از نصب، نظرات کاربران در مورد آن‌ها را مورد بررسی قرار دهند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
زنبورک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۴
خوشحالیم از این خبر، معلومه که بالاخره رمز ارزها به رسمیت شناخته شدن!
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات