تردد پرشمار در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی

رئیس سازمان راهداری با اشاره به یک میلیون و ۷۳۵ هزار تردد انجام شده طی روزهای گذشته در کشور، گفت: تردد در محورهای استان های شمالی قابل توجه بوده است.
کد خبر: ۱۰۴۲۱۹۶
| |
5565 بازدید
|
۱
تردد پرشمار در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، داریوش امانی شامگاه سه شنبه در دیدار با استاندار گیلان با اشاره به یک میلیون و ۷۳۵ هزار تردد در سطح جاده‌های کشور، اظهار کرد: این تعداد تردد از ۲۵ اسفند ماه تا دوم فروردین به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه تردد در محورهای مختلف کشور پر حجم است، گفت: با توجه به هشدارهای مسئولان ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت برای عدم مسافرت در ایام نوروز مسیرهای منتهی به شمال کشور دارای تردد قابل توجهی است.

معاون وزیر راه در ادامه با اقدامات انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهداری تا پایان دولت دوازدهم اشاره کرد و افزود: تکمیل و بهره برداری از این پروژه‌ها در اولویت قرار دارد.

وی با تأکید بر اینکه تلاش می‌شود تا پروژه‌ها بر اساس برنامه‌های ابلاغی پیگیری و اجرایی شود، گفت: یکی از اولویت‌های سازمان راهداری رفع نقاط حادثه خیز است که در امسال ۷۰ درصدی این نقاط شناسایی شده با همکاری پلیس راه برطرف شد.

امانی به وضعیت استان گیلان در این زمینه نیز اشاره و اضافه کرد: تاکنون ۱۳ نقطه حادثه خیز استان گیلان اصلاح شده و ساماندهی نقاط باقیمانده نیز در دستور کار است.

وی تکمیل راه‌های روستایی بویژه روستاهای بالای ۲۰ خانوار را از دیگر برنامه‌های در دست اقدام در این سازمان عنوان کرد و ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ به این موضوع نیز رسیدگی خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۴
چطور عین خیالتون نیست فاجعه ای که بعد از عید می تونه گریبان ملتو بگیره؟ کرونای جهش یافته تموم شد؟! مسخره ها
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت