ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تیراندازی شدید نیرو‌های سعودی در کاخ منصور هادی

خبرنگار المیادین از تیراندازی شدید نیرو‌های سعودی در کاخ معاشیق، مقر رئیس جمهور فراری یمن در عدن در جنوب یمن خبر داد.
کد خبر: ۱۰۴۱۴۹۰
| |
10904 بازدید
تیراندازی شدید نیرو‌های سعودی در کاخ منصور هادی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین از تیراندازی شدید نیرو‌های سعودی در کاخ معاشیق، مقر دولت منصور هادی (رئیس جمهور فراری یمن) در عدن در جنوب یمن خبر داد.

این در حالی است که دو روز پیش شبکه الجزیره مباشر گزارش داده بود تظاهرکنندگان یمنی با حمله به کاخ ریاست جمهوری معاشیق، کنترل این کاخ را در دست گرفتند و اعضای دولت منصور هادی، کاخ معاشیق را ترک کردند. تظاهرکنندگان از حمایت شورای انتقالی وابسته به امارات برخوردار بودند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟