صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

واگذاري كودكان بي‌سرپرست به زنان مجرد

کد خبر: ۱۰۴۱۴۸
| |
2342 بازدید

مديركل دفتر امور شبه‌خانواده‌ سازمان بهزيستي كشور درباره واگذاري و نگهداري كودكان بي‌سرپرست و بدسرپرست تحت پوشش سازمان بهزيستي كشور به زنان مجرد مي‌گويد:«هر چند اين موضوع يكي از بندهاي ذكر شده در قانون حمايت از كودكان و نوجوانان بي‌سرپرست و بدسرپرست است، اما شوراي نگهبان هنوز نظر نهايي خود در اين رابطه را اعلام نكرده است.»

حميدرضا الوند ادامه مي‌دهد: «با توجه به اينكه شوراي نگهبان ايراداتي را به كليات قانون حمايت از كودكان و نوجوانان بي‌سرپرست و بدسرپرست وارد كرده است، به همين دليل تا زماني كه اين ايرادات بين شوراي نگهبان و مجلس شوراي اسلامي رفع نشود، مصداق عملي و اجرايي پيدا نمي‌كند.

اجرايي شدن قانون مذكور منوط به نظر شوراي نگهبان است و در حال حاضر در انتظار برگزاري جلسات رسيدگي به رفع ايرادات آن هستيم. »

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...