تعداد بازدید : 59086
کد خبر:۱۰۴۱۱۶۷
کد خبر:۱۰۴۱۱۶۷
82861 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
14 April 2021
ته چین؛

طرز تهیه خورش مرغ آذربایجانی و کته

خورش مرغ آذربایجانی یک غذای بسیار خوش طعم و مجلسی ایرانی است. دستور پخت این خورش را به همراه کته با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۵
همیشه تبریز و اصفهان، مهد بهترین آشپزان ایران‌زمین بوده‌اند
پاسخ
ناشناس
اصفهان!!!
علی
بد نیست تحقیقی بکنی ببینی بیشترین غذاهای ایرانی مال کجا هستن که ثبت جهانی شدند.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
سلام حتما یکی با نقش و نگار دستش میومد جلوی دوربین
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.