تعداد بازدید : 59086
کد خبر:۱۰۴۱۱۶۷
کد خبر:۱۰۴۱۱۶۷
82927 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
14 April 2021
ته چین؛

طرز تهیه خورش مرغ آذربایجانی و کته

خورش مرغ آذربایجانی یک غذای بسیار خوش طعم و مجلسی ایرانی است. دستور پخت این خورش را به همراه کته با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
همیشه تبریز و اصفهان، مهد بهترین آشپزان ایران‌زمین بوده‌اند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
اصفهان!!!
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
بد نیست تحقیقی بکنی ببینی بیشترین غذاهای ایرانی مال کجا هستن که ثبت جهانی شدند.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
سلام حتما یکی با نقش و نگار دستش میومد جلوی دوربین
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟