وضعیت بندرعباس قرمز است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: وضعیت بندرعباس از لحاظ بنده به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان قرمز وبسیار نگران کننده است و این یک هشدار جدی برای تمامی مسئولین و کسانی است که در سطح استان هرمزگان زندگی می کنند.
کد خبر: ۱۰۴۱۱۱۲
| |
5985 بازدید
|
۱
وضعیت بندرعباس قرمز است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا از بندرعباس، حسین فرشیدی اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر ۵۰ تا ۶۰ درصد کسانی که تست کرونایشان مثبت می شود در آزمایش های ویروس جهش یافته انگلیسی هم مثبت می شوند.

فرشیدی عنوان کرد: روز گذشته(۲۵ اسفندماه) ۲۷بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در هرمزگان شناسایی شد و شمار مبتلایان به این بیماری در هرمزگان به ۱۱۴ نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: بندرعباس با ۵۲ بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی، قشم ۱۹، بندرخمیر ۱۲، پارسیان ۹، بندرلنگه و میناب هر کدام ۸، حاجی آباد ۴ و رودان و بستک نیز هرکدام با یک بیمار، دیگر شهرستان‌هایی درگیر با کرونای انگلیسی هستند.

وی خاطرنشان کرد: در۲۴ ساعت گذشته شمار جان باختگان این بیماری در هرمزگان با فوت یک بزن ۵۳ساله به ۱۰۳۹ نفر رسید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۶
در بندرعباس هم مثل خوزستان مردم نظافت را رعایت نمیکند.
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت