صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وضعیت بندرعباس قرمز است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: وضعیت بندرعباس از لحاظ بنده به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان قرمز وبسیار نگران کننده است و این یک هشدار جدی برای تمامی مسئولین و کسانی است که در سطح استان هرمزگان زندگی می کنند.
کد خبر: ۱۰۴۱۱۱۲
| |
6093 بازدید
|
۱
وضعیت بندرعباس قرمز است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا از بندرعباس، حسین فرشیدی اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر ۵۰ تا ۶۰ درصد کسانی که تست کرونایشان مثبت می شود در آزمایش های ویروس جهش یافته انگلیسی هم مثبت می شوند.

فرشیدی عنوان کرد: روز گذشته(۲۵ اسفندماه) ۲۷بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در هرمزگان شناسایی شد و شمار مبتلایان به این بیماری در هرمزگان به ۱۱۴ نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: بندرعباس با ۵۲ بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی، قشم ۱۹، بندرخمیر ۱۲، پارسیان ۹، بندرلنگه و میناب هر کدام ۸، حاجی آباد ۴ و رودان و بستک نیز هرکدام با یک بیمار، دیگر شهرستان‌هایی درگیر با کرونای انگلیسی هستند.

وی خاطرنشان کرد: در۲۴ ساعت گذشته شمار جان باختگان این بیماری در هرمزگان با فوت یک بزن ۵۳ساله به ۱۰۳۹ نفر رسید.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۶
در بندرعباس هم مثل خوزستان مردم نظافت را رعایت نمیکند.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات