میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سفر به یزد ممنوع شد

با تصمیم ستاد ملی کرونا، سفر به استان یزد در ایام نوروز ممنوع شد و مسافران از ۲۸ اسفند تا ۱۵ فروردین‌ماه امکان سفر به این استان را ندارند.
کد خبر: ۱۰۴۰۹۶۷
| |
19169 بازدید
|
۴
سفر به یزد ممنوع شد



به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، شیوع کرونا در طول یک سال گذشته سبب ایجاد محدودیت‌های مختلفی در حوزه‌های گوناگون شده و یکی از مهمترین محدودیت‌ها در حوزه ممنوعیت برای سفر به شهرها و نقاط پرخطر بوده است.

با توجه به اینکه در ایام نوروز حجم مسافرت‌ها افزایش قابل توجهی پیدا می‌کند، نگرانی‌های زیادی در رابطه با احتمال افزایش شیوع کرونا و ابتلای افراد زیادی به این ویروس به وجود آمده بود.

در این زمینه ستاد ملی کرونا با بررسی‌های انجام شده استان یزد را یکی از استان‌هایی اعلام کرد که سفر به آن از 28 اسفند تا 15 فروردین ممنوع شد و در واقع یزد بدون مسافر نوروزی سال خود را شروع می‌کند.

این تصمیم ستاد ملی کرونا با وجودی که برای سلامت مردم اهمیت بسیار زیادی دارد اما در هر صورت برای بخش گردشگری استان خسارت‌هایی را به دنبال دارد که باید مسئولان برای رفع این مشکل تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۴
فاطمه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
آفرین برکسیانی که این تصمیم راگرفتند. خدابه شماخیربدهد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
سلام خب هر کس بخواهد برود قبل از 28 می رود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۶
لطفا بگید افراد غیر بومی از شهر برن خیلی شهر شلوغه ماشین غیر بومی رو جریمه کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۶
احسنت به این تصمیم به جا و عاقلانه،
خدا خیرتون بده.
پاشن بیان تو شهر ما که چی؟
یه مشت درد و مرض هم بیارن.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات