ته چین؛

دستور پخت کرفس پلو

کد خبر: ۱۰۴۰۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 30 March 2021
تعداد بازدید : 46277
بازدید 72436
۹
کرفس پلو یکی از غذاهایی است که شاید کمتر در میان عموم طرفدار داشته باشد و طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
به جای این که بگه برنج رو جمع می کنیم وسط میگه برنج رو میاریم کناره ها.
یا خدا خورشت کرفس کم بود حالا کرفس پلو اضافه شد
خوش به حالتون ما نداریم بخوریم
غذاهای من درآوردی درست میکنه برای فالور جمع کردن، متأسفانه
وای وای وای تتو کرده فاجعه س
دستتون درد نکنه درستش میکنیم
بنده هر۱۲ساعت یک لیوان آب کرفس میخورم ،برنج هم ترک کردم ،چربی سوز فوق العاده ای است
خداخیرتان بدهد که منبع مهم کلسیم ولو باپختن خورش کرفس باشدیاغیره..مهم انچه ک برای سلامتی انسانهاوسایر...افریده شده راببینیم وبخوانیم ومیل کنیم وممنون ازهمه شماها ک یاوجودکورنا این برنامه وپخت و... تهیه میکنید.وب مخاطبتان ارایه میدهید.خدای را شاکرم ودوستتان دارم متشکرم باسپاس
بنظر خوشمزه میاد حتما میپزم . من عاشق تنوع غذایی و ابداعی هستم . ممنون از اقای جوادی