بازدید 12735

فروش مستقیم میوه توسط باغداران در۸۰ نقطه تهران

دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: مقرر شد مکان‌هایی را در اختیار تعدادی از باغداران در تهران و سایر استان‌ها قرار دهیم تا میوه را به صورت مستقیم بین مردم عرضه کنند که این کار موجب حذف واسطه‌ها می‌شود.
کد خبر: ۱۰۳۹۱۹۵
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵ 07 March 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، عباس قبادی در پایان جلسه هدفمند کردن توزیع اقلام شب عید و حذف واسطه‌ها که شب گذشته و درپی گلایه های مقام معظم رهبری از گرانی ‌ها برگزار شد، افزود: این جلسه با همه عواملی که در تولید، عرضه و توزیع میوه نقش دارند انجام شد؛ در این جلسه موضوعات مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: مقرر شد به دو شیوه عرضه انجام شود؛ ابتدا روشی که در بازار حکمفرماست و عرضه کنندگان میوه را از میدان تره بار خرید می‌کنند و در فروشگاه‌ها عرضه می‌کنند.

قبادی گفت: در روش دوم مقرر شد بخشی از باغداران مکان‌هایی را در تهران و سایر استان‌ها که در اختیارشان قرار داده می‌شود میوه را به صورت مستقیم بین مردم عرضه کنند که موجب حذف واسطه‌ها می‌شود و تولیدکنندگان مستقیم کالا را به مصرف کنندگان عرضه می‌کنند.

وی افزود: امروز بازدیدی از نقاطی که برای این کار در نظر گرفته شده انجام شد و مقرر شد در ۸۰ نقطه از شهر تهران و شهرستان‌های اطراف از طریق میادین میوه و تره بار مکان‌های مناسبی در اختیار اتحادیه ها، انجمن‌ها و باغداران برای عرضه میوه قرار گیرد.

دبیر ستاد تنظیم بازار ادامه داد: اتحادیه مرکزی میادین میوه و تره بار تهران هم مقرر کردند تا بعضی از غرفه‌ها که می‌توانند میوه‌ها را از باغداران تهیه و نگهداری کنند و این‌ها را به فروشگاه‌هایی که عرضه سیب و پرتقال و مابقی کالاها را دارند در این ایام پایان سال و ماه مبارک رمضان عرضه کنند.

قبادی گفت: این برنامه‌ها می‌توانند تأثیر خوبی در قیمت سیب و پرتقال و سایر اقلام مصرفی داشته باشد.

وی با اشاره به این که در این جلسه انباشت میوه در سردخانه‌ها هم مورد بررسی قرار گرفت افزود: سیب و پرتقال از ۱۵ فروردین به بعد از کیفیت آن‌ها کاسته می‌شود و امکان آسیب دیدن آن‌ها وجود دارد و مقرر شد که حجم خروجی از سردخانه‌ها در ۱۰ روز پیش رو افزایش پیدا کند تا تولید کنندگان ضرر نکنند و بتوانیم میوه‌ها را به صورت فراوان در اختیار فروشندگان برای عرضه با قیمت‌های مناسب قرار دهیم.

قبادی درباره قیمت سیب و پرتقال گفت: عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت است و ما نمی‌توانیم سقف قیمت برای بسیاری از کالاها تعیین کنیم و در مورد سیب، پرتقال، خیار و سایر سیفی جات نمی‌توانیم مداخله در بازار کنیم، چون بر اساس تجربه خیلی تأثیرگذار نیست و نتیجه عکس می‌دهد.

وی افزود: در موضوع میوه به دنبال فراوانی، مکان‌های گسترده عرضه و حذف واسطه‌ها هستیم تا قیمت میوه را کاهش دهیم.

قبادی درباره میوه تنظیم بازار هم گفت: ما به دنبال شرایطی هستیم که منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان در نظر گرفته شود؛ البته در این شرایط نگاه ما برای مصرف کنندگان است، چون در ایام پایان سال مصرف و تقاضا بالا است و در موضوع میوه‌های ذخیره شده باید طوری عمل کنیم که مصرف کنندگان با بهترین شرایط میوه‌های خودشان را تأمین کنند.

قبادی ادامه داد: از ۲۱ اسفند توزیع میوه با اعلام ستادهای تنظیم بازار در سراسر کشور شروع و امیدواریم شرایط توزیع میوه در این ایام نیازی به مداخله ما نداشته باشد.

وی درباره انباشت میوه یا کمبود آن در بعضی مواقع گفت: بعضی اوقات اوج مصرف با پیک تولید همخوانی ندارد مثلاً در موضوع مرکبات؛ در مهر و آبان میوه قابل برداشت است، ولی اوج مصرف فروردین و ایام پایان سال است.

قبادی افزود: ذخیره سازی سیب و پرتقال به جهت تکلیف دولت با ماست که توسط بخش خصوصی و اتحادیه‌های مربوطه انجام شده است و دولت هیچ گونه مداخله‌ای در خرید و فروش نداشته است.

وی تصریح کرد: در موضوع قیمت گذاری میوه مقرر شد تا ورود کنیم، ولی اگر شرایط ایده آل باشد و در روزهای آینده قیمت سیب و پرتقال و سایر کالاها کاهش پیدا کند مداخله نخواهیم کرد.

دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: اگر در بازار مازاد تولید مرغ داشته باشیم توسط شرکت پشتیبانی جمع آوری می‌شود، ولی الآن این شرایط مهیا نیست و خریدی از طرف دولت انجام نمی‌شود.

قبادی درباره عرضه و قیمت گوشت گفت: در توزیع گوشت قرمز گزارش نامناسبی نداریم و توزیع گوشت قرمز شرایط عادی دارد و مقرر شد تا تولیدات از داخل تأمین شود و نیازی به واردات نداشته باشیم، البته این شرایط تا زمانی است که قیمت‌ها مناسب باشد.

وی درباره توزیع روغن در بازار هم افزود:ماهیانه ۱۵۰ هزار تن روغن خام وارد کشور می‌شود که در حال حاضر به ۲۲۰ هزار تن رسیده است که تولیدات آن در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود، ولی چون در این کالا بین مصرف کنندگان حساسیت به وجود آمده است در یک سری فروشگاه‌های خاص توزیع می‌شود.

قبادی ادامه داد: در تأمین و توزیع روغن مشکل خاصی نداریم، ولی تا رسیدن به فراوانی کمی زمان نیاز است و سعی می‌کنیم تا پایان سال مشکل حل شود.

وی با بیان این که در حال حاضر پنج میلیون تن کالا در بنادر کشور وجود دارد، گفت: حدود پنج میلیون تن هم ذخایر استراتژیک داریم و این علاوه بر میزان کالای موجود در کف بازار است و کشور از جهت تأمین کالاهای اساسی علیرغم همه تحریم‌ها ذخیره سازی انجام داده و در حال توزیع است و در این جنگ اقتصادی که بر علیه ماست امکان فراز و نشیب در بعضی از کالاها وجود دارد که امیدواریم این شرایط به حداقل برسد.

دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: جلسه امشب در جهت لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری تشکیل شده است و مقرر شد بازرسی توسط اصناف، سازمان‌های صنعت و معدن، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت به صورت ویژه انجام شود کما اینکه نظارت وجود دارد، ولی گستردگی کار و محدودیت‌هایی که در بخش نظارتی داریم موجب شده خیلی پررنگ دیده نشود و به فرمایشات مقام معظم رهبری با حساسیتی که داشتند عمل خواهیم کرد.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۲۰
چقدر دیر
فكر خوبيه زودتر عملياتي بشه
شدنی نیست باغدارکامیون داره؟سرمایه انتقال وبنکداری داره؟عقل من میگه نشدنیه اگه شدنی بود زمان شاه شده بود
با وضع اقتصادی باید همه چیز دولتی شود
این کار درسته دست دلال ها کوتاه میکنه باید تداوم داشته باشه صرفا برا روزای خاص نباشه
این خیلی طرح خوبی هست.بشرط نظارت به نحو فروش که جنس میوه درجه 2و3 دست مردم نیاد. پوز دلالها هم به خاک مالیده میشود.
بقیه شهرها چه کنند؟
اگر از روی ترس کاری انجام دهید...
خداکنه موقتی نباشه.
کار درستی است.
نگاه شهرداری به میادین میوه تره بار منفعت طلبانه است مردم گرفتار بدترین نوع اقتصاد، اقتصاد دولتی امپریالیستی شده اند.
مشکل واسطه ها نیستن . مشکل از ناظرین هست که متاسفانه فاسدن . چطور نمیتونن 40 سال مایحتاج مردم و کنترل کنن ؟
لطفا مترو و حمل و نقل عمومی را هم از چنگ شهرداری نجات دهید.
یعنی تا الان نمیدونستین گرونیه؟!!! حتما باید رهبری گلایه کنن تا شما به خودتون بیاین؟!!!!!
تا رهبری دستور ندهند کسی به فکر مردم نیست چرا این طرح را زودتر اجرا نکردید معلومه اگر اراده بر حل مشکل باشد میتوان همه کار کرد تا دست واسطه کوتاه شود اما مشکل اینجاست واسطه خودش تصمیم گیر است. حذف خودشه که امکان نداره کاری کنه تا خودش حذف شه مگر رهبری مستقیم وارد شود.
اگر تعاونی مستقل ایجاد کنند می توانند به جنگ تمام عیار با دلالان برونند میادین تره بار فکرش خوب بود اما راه به غلط رفته اند دادن غرفه ها به خانواده شهدا و جانبازان و خانواده سپاهیان (بیشترشان اصلا تخصص غرفه داری و فروشندگی ندارنند) از ریشه غلط بود برای اینکه اکثریت 99 درصدی اشان امتیازشان را با قیمت بسیار بالا به میوه فروش فروخته و خود اصلا در میادین حضور ندارنند و طرف قرارداد برای اینکه از پس هزینه های غرفه داری + حق سهم خریداری کرده بربیاید میوهای دست چندم را قاطی میوههای خوب کرده و به مردم عرضه می کنند . این یعنی میادین تره بار خود عامل بدبختی تولید کننده شده اند . اگر غرفه ها را بدون هیچ واسطه به باغدار می دادند الان نه گوجه ایی روی زمین خراب می شد و نه کشاورزی بدبخت و بیچاره
دراین روزهای کرونایی وگرانی وحشت ناک هر خدمتی به مردم شود جای دوری نمیرود خداوند کسانی که صادقانه برای رفع مشکل مردم کار انجام میدهد را عاقبت به خیر بکند
شهرداری اینقدر نرخ اجاره قرفه های میادین را بالا برده که برای غرفه دار صرف نمیکند ..احاره یک قرفه در میادین شهرداری تا 5 برابر یک مغازه در همان منطقه است
حتما رهبری باید کاری کنند تا این مسئولین به خودشون بیان
لطفآ شما هیچ کاری نکنید هروقت شما برای رفاه ما تصمیم گرفتید،مابدبخترشدیم
نبض بازار دست دلال هاست بیخودی آب در هاونگ نکوبید ۱هفته بار رو دلال از بار فروش نخره تره بار میترکه از میوه و تره بار اونوقت چه کسی بدبخت میشه کشاورز بدبخت و بیچاره
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر