میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نخست‌وزیر تونس: استعفا نمی‌کنم

نخست‌وزیر تونس اعلام کرد، ربط دادن ازسرگیری مذاکرات ملی با تقدیم استعفایش که از سوی رئیس‌جمهوری مطرح شده، بی‌معنی است و استعفای او مطرح نیست.
کد خبر: ۱۰۳۹۱۴۵
| |
5584 بازدید
نخست‌وزیر تونس: استعفا نمی‌کنم
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، هشام المشیشی، نخست‌وزیر تونس امروز، شنبه گفت: تونس به ثبات و دولتی نیاز دارد که پاسخگوی خواسته‌های ملت باشد. من هرگز از مسؤولتیم در قبال کشور و موسسات دموکرات و اختیارات محول شده از سوی ملت کناره‌گیری نمی‌کنم.

او ادامه داد: ما نبرد‌هایی داریم که ما را از مبارزات سیاسی و ثبت نقاط سیاسی برحذر می‌دارد و من به آن‌ها اهمیتی نمی‌دهم. دست‌ها همیشه به سوی مذاکره کشیده می‌شود.

المشیشی به شکل غیرمستقیم به اظهارات قبلی قیس سعید، رئیس‌جمهوری تونس و اشاره‌های ضمنی او مبنی بر مخالفت با اصلاح کابینه که از سوی المشیشی انجام داده و منجر به تقابل بین دو مقام شده است، اشاره کرد.

نورالدین الطبوبی، دبیرکل اتحادیه مشاغل تونس روز گذشته گفته بود، سعید به او گفته قبل از استعفای المشیشی با ازسرگیری مذاکرات ملی مخالف است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات