آخرین آمار کرونا در ایران تا شانزدهم اسفند ۹۹/ فوت ۸۲ بیمار در شبانه روز گذشته در کشور
به گزارش «تابناک»؛ دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۲۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که ۵۲۷ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به یک میلیون و ۶۸۱ هزار و ۶۸۲ تن رسید.
وی در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، ۸۲ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۶۰ هزار و ۵۹۴ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه یک میلیون و ۴۲۸ هزار و ۸ تن بهبود یافتهاند.
لاری افزود: ۳۷۸۴ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. همچنین تاکنون ۱۱ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۹۲۱ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
وی در خصوص وضعیت مناطق مختلف کشورمان گفت: بر اساس آخرین تحلیل ها، در حال حاضر ۱۱ شهرستان قرمز، ۳۲ شهرستان نارنجی، ۲۵۱ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند. شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۴.۱ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۵.۹ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۲.۷ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان میدهد.
روزگار را بر مردم جهان سیاه کرده چین آشغالخور .
و این یک فرصت طلایی است برای مشارکت ۱۰۰ درصدی بر اساس آراء الکترونیکی !!!!!!!!!؟
حتی ممکن است برخی دوباره زنده شوند و بعد از رای دادن دوباره برگردند به عالم دیگر .
زردها نارنجی میشن، نارنجیها قرمز و خدا بهمون رحم کنه که موج بعدی بیماری با این ویروس جدید چندتا کشته خواهد داشت.
دولت به جای اینکه کلا سفر رو ممنوع کنه، شهر آبی و مجاز معرفی میکنه تا همه هجوم ببرن و اون شهرها رو هم به مرز مرگ برسونن.
تدابیر ستاد کرونا هم عالی هستن. دو هفته بعد از عید اوج بیماری خواهد بود و برای همین زمان محوز نمایشکاه صادر میکنن با این توجیه که تخصصیه
کاش خبرنگار شما از آقای زالی بپرسه چرا نمایشگاه داروسازی مهمه ولی جون پزشک و پرستارها اهمیت نداره؟
یا از سندیکای خودشون بپرسید اصلا جون خود داروسازها چی؟
چه تضمیمنی میدین که توی نمایشگاه تخصصی در اوج بیماری کسی مبتلا نشه؟
مثلا اگر این نمایشگاه کمی دیرتر و بعد از تزریق واکسنهای بیشتر برگزار بشه، داروسازها متضرر میشن؟ امسال که ایران فارما برگزار نشد، تولید داروی کشور مشکل پیدا کرد؟ همه چیزمون به همه چیزمون میاد. حتی متخصصها و جامعه علمی تدبیر ندارن








