صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

علایم کرونا در کودکان

فوق تخصص روماتولوژی کودکان، به ارائه توضیحاتی از ویژگی های ویروس کرونا در کودکان پرداخت.
کد خبر: ۱۰۳۶۹۰۶
| |
7219 بازدید
علایم کرونا در کودکان

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وحید ضیایی، گفت: در رشته روماتولوژی به دو شکل با کرونا مواجه هستیم، ابتدا بیمارانی که مادام‌العمر دارو مصرف می‌کنند و دارای بیماری مزمن هستند و سیستم ایمنی آنها تحت تأثیر این بیماری قرار می‌گیرد.

وی به شکل دوم بروز بیماری کرونا در کودکان اشاره کرد و افزود: شکل دوم به این صورت است که در کودکان عارضه‌ای ایجاد می‌شود و نشان می‌دهد ارتباطی با عفونت کووید ۱۹ وجود دارد، اما مشابه یکی از بیماری‌های روماتولوژی به نام «کاوازاکی» است.

ضیایی ادامه داد: اگر تجارب مثبت کرونا ثبت شود قطعاً در صورت بروز اپیدمی در سال‌های بعد نسخه‌های مدیریتی، درمانی و آموزشی در دسترس است و با مشکلات کمتری مواجه خواهیم بود.

وی افزود: کودکان می‌توانند بدون علامت باشند و بیماری را منتقل کنند. هنر ما این است که از اتفاقات ناگوار تجاربی کسب کنیم و از آن به عنوان یک فرصت استفاده کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان