طرح مقابله با عرضه کنندگان مواد غذایی و آرایشی غیر مجاز
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۸ 10 June 2010
کد خبر: ۱۰۳۴۸۳
| ۲۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۸ 10 June 2010
| مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: وزارت بهداشت، دانشگاههای علوم پزشکی و سازمانهای مرتبط دو تمرین کشوری برای مقابله با عرضه کننندگان مواد غذایی غیر بهداشتی و لوازم آرایشی قاچاق برگزار می کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، عیرضا حبیبی با هشدار نسبت به عوارض استفاده ناآگاهانه برخی افراد از مواد غذایی عرضه شده خارج از یخچال و مواد آرایشی و بهداشتی که بدون هیچ مجوزی در متروها و مغازه ها فروخته می شود گفت: با مشارکت وزارت بازرگانی، تعزیرات حکومتی، وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر نهادهای مرتبط بزودی با عرضه کنندگان کالاهای قاچاق برخورد و مراکز متخلف پلمپ می شود.
وی با اشاره بر شیوع بیماریهای روده ای در روزهای گرم تابستان از مردم خواست تا از خرید مواد غذایی و آشامیدنی که به صورت فله و بدون بسته بندی و توسط دست فروشان عرضه می شود پرهیز کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.