تعداد بازدید : 13768
کد خبر:۱۰۳۲۸۵۶
کد خبر:۱۰۳۲۸۵۶
30570 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
18 February 2021
ته چین؛

دستور پخت ماهیچه سردست

ماهیچه سردست یکی از گوشت‌های خوش طعم است که طرفداران خاص خود را دارد و از قضا گوشت سردست به طور خاص در مشهد تهیه می‌شود. دستور پخت ماهیچه سردست را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.