میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سناتور دموکرات طرح پایان تحریم‌های کوبا را ارائه کرد

رییس کمیته مالی مجلس سنا طرحی با عنوان "پایان تحریم‌های آمریکا علیه کوبا" را ارائه کرد.
کد خبر: ۱۰۳۲۵۴۵
| |
7028 بازدید
سناتور دموکرات طرح پایان تحریم‌های کوبا را ارائه کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، "آبیل دریوت" دبیر مطبوعاتی سفارت کوبا در واشنگتن در پیام توییتری نوشت: "ران وایدن" رییس کمیته مالی سنا، طرح تجارت ایالات متحده و کوبا در سال ۲۰۲۱ را به منظور لغو تحریم‌ها علیه کوبا و ایجاد روابط تجاری عادی ارائه کرده است.

در طرح سناتور وایدن که توسط سابرینا رودریگز خبرنگار پولیتیکو در توییتر منتشر شده آمده است، ادامه سیاست منزوی، منسوخ و مضر تحریم‌های کوبا توسط آمریکا که سابقه دیرینه از سال ۱۹۶۰ دارد، منجر به شکست رهبری ایالات متحده خواهد شد.

سناتور وایدن در ادامه خاطر نشان کرد، در حالی که ترامپ تنش‌ها با کوبا را در دوران ریاست جمهوری فاجعه آمیز خود افزایش داد اما من به دوره جدید دیپلماتیک جو بایدن خوشبین هستم.

وایدن افزود: کنگره یک تعهد اخلاقی و اقتصادی در برابر مردم آمریکا دارد که روابط ایالات متحده و کوبا را تا جایی که ممکن است به سرعت و با اطمینان بهبود بخشد.

در دوران چهار سال ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، دولت آمریکا اعمال تحریم‌ها علیه این کشور را از سر گرفت.

ترامپ محدودیت‌های سفر و تجارت را که در زمان ریاست‌جمهوری باراک اوباما برداشته شده بود، دوباره برقرار کرد.

ترامپ بر این باور بود که بهبود روابط آمریکا و کوبا در زمان ریاست‌جمهوری باراک اوباما "توافق یک‌طرفه" بوده و تنها به حکومت کوبا سود رسانده است.

اوباما در آخرین سال ریاست جمهوری خود پس از نیم قرن با کوبا روابط دیپلماتیک برقرار و بعضی محدودیت‌ها را لغو کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات