میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هم تیمی مهدی طارمی ضربه مغزی شد

برخورد شدید هم‌تیمی مهدی طارمی با دروازه‌بان حریف موجب شد تا پزشکان باشگاه پورتو پرتغال از ضربه مغزی این بازیکن خبر دهند.
کد خبر: ۱۰۳۲۴۵۶
| |
28044 بازدید
هم تیمی مهدی طارمی ضربه مغزی شد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، در جریان دیدار تیم‌های فوتبال پورتو و بلننسس پرتغال در لیگ این کشور یکی از بازیکنان تیم فوتبال پورتو با مصدومیت از ناحیه سر از بازی خارج شد. این مصدومیت به خاطر برخورد شدید «نانو» با دروازه‌بان حریف بود که در دقیقه ۸۵ رخ داد.

بعد از پایان این دیدار تیم پزشکی باشگاه پورتو اعلام کرد که نانو دچار ضربه مغزی و آسیب نخاعی شده، اما شرایط پایداری در حال حاضر دارد.
تیم فوتبال پورتو پرتغال که مهدی طارمی مهاجم ملی‌پوش فوتبال ایران را در اختیار دارد شب گذشته (پنجشنبه) در دیدار هفته هفدهم لیگ پرتغال، پورتو مقابل بلننسس به تساوی بدون گل رسید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات