گفت‌وگوی رئیس شورای انتقالی جنوب یمن با مقام روسیه

رئیس گروه موسوم به شورای انتقالی جنوب یمن در دیدار با معاون وزیر خارجه روسیه در مسکو درباره لزوم گفت‌وگوی داخلی جامع میان گروه‌های سیاسی یمن گفتگو کردند.
کد خبر: ۱۰۳۱۷۵۰
| |
7890 بازدید
گفت‌وگوی رئیس شورای انتقالی جنوب یمن با مقام روسیه
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «عیدالروس الزبیدی» رئیس گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب) روز دوشنبه در مسکو با «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر خارجه روسیه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای گفت: «الزبیدی که در یک سفر کاری از دیروز به مسکو آمده است، با بوگدانوف به طور مفصل درباره تحولات سیاسی، امنیتی و انسانی در یمن و به خصوص در مناطق جنوبی این کشور گفتگو کرد و همچنین از مهم‌ترین وظایف سپرده شده به دولت ائتلافی یمن (دولت ائتلاف میان شورای انتقالی جنوب و رئیس جمهور مستعفی یمن) را برشمرد.»

بر اساس این بیانیه، دو طرف، توجه ویژه‌ای به بحث در مورد چشم انداز توقف کامل جنگ در یمن و سازماندهی گفتگو بین مقامات دولت منصور هادی و جنبش انصار الله یمن بر اساس توافقنامه ریاض (امضا شده درپنج نوامبر ۲۰۱۹) نشان دادند.

طرف روسی در این دیدار تاکید کرد که گفت‌وگوی ملی جامع با در نظر گرفتن منافع و اهداف مشروع همه نیرو‌های اصلی سیاسی یمن تنها راه تضمین حل دائمی بسیاری از مشکلات جمهوری یمن از جمله مسائل مربوط به سازماندهی منطقه‌ای و سیاسی این کشور است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت