صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

به هراقدام خصمانه واکنش سخت نشان خواهیم داد

سخنگوی جنبش انصارالله یمن به تحریم این جنبش توسط آمریکا واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۰۲۹۱۳۰
| |
8390 بازدید

به هراقدام خصمانه واکنش سخت نشان خواهیم داد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از العهد، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن در واکنش به تحریم این جنبش توسط آمریکا و تروریست خواندن آن، تاکید کرد:این اقدام، مهر تأییدی بر ایستادگی ما در برابر منافع آمریکا است.

وی افزود: ما در برابر هرگونه اقدام تجاوزکارانه ای می‌ ایستیم و آنچه که رهبری، فرماندهی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن مقرر می‌کنند، گزینه‌ای قانونی و تضمینی است.

عبدالسلام تاکید کرد: این اقدام آمریکا هیچ پیامد سیاسی، اقتصادی و انسانی نخواهد داشت، زیرا ما از همه این مراحل گذشته‌ایم.

وی بیان کرد: جامعه جهانی به محض اعلام تحریم شدن انصارالله، با ما تماس گرفت و تأکید کرد که تصمیم آمریکا به آنها مربوط نمی‌شود و آمریکا بی پروا در مورد موضوعات مختلف عمل می‌کند.

عبدالسلام تاکید کرد: آمریکا از چندین دهه پیش در امور داخلی کشور ما مداخله کرده و اقدام به جنگ افروزی و برانگیختن فتنه‌های نظامی می کند.

وی با اشاره به تحریم ایران توسط آمریکا نیز گفت: امروز ایران با وجود اینکه زیر فشار تحریم‌های همه جانبه قرار دارد، توانسته است از این وضعیت برای ارتقاء توانمندی بومی و داخلی خود استفاده کند.

عبدالسلام گفت: ما به هر اقدام خصمانه آمریکا واکنش سختی نشان خواهیم داد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات