میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رضا کیانیان به کرونا مبتلا شد

رضا کیانیان بازیگر سینما و تئاتر هم به کرونا مبتلا شد.
کد خبر: ۱۰۲۸۳۳۶
| |
15307 بازدید
|
۱
رضا کیانیان به کرونا مبتلا شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این بازیگر سینما با تایید ابتلای خود به کرونا گفت: خوشبختانه کرونای من از نوع خفیف است و حال عمومی‌ام خوب است.

او ادامه داد: پزشکان به من گفتند ۵ یا شش روز از ابتلای شما می‌گذرد. بدن شما بسیار مقاوم است. الان هم در قرنطینه خانه می‌توانید تا بهبودی سپری کنید، ولی بهتر است بستری شوید تا با تقویت و زیر نظر بودن، نقاهت و بی‌حالی بعد از کرونا را نداشته باشید و بتوانید با انرژی کارتان را ادامه دهید.

کیانیان که این روز‌ها مشغول بازی در یک پروژه تصویری است، افزود: ما سر کار به طور مرتب چک می‌شویم و هر چند مدت، تست کامل می‌شویم. ۹ روز پیش سر پروژه، تست کرونا داده بودم و جواب تستم منفی بود.

او در پایان گفت: خوشحالم که در یک هفته اخیر، کار ما تعطیل بود و از این جهت آرامش دارم که ویروس را به دیگر همکارانم منتقل نکرده‌ام و امیدوارم بعد از دوره درمان بتوانم به سرعت کارم را از سر بگیرم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۷
اللهم اشف کل مریض
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات