ته چین؛

دستور پخت نان برساق

کد خبر: ۱۰۲۷۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴ 24 January 2021
تعداد بازدید : 16959
کد خبر: ۱۰۲۷۷۰۰
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴ 24 January 2021
|
26738 بازدید
بازدید 26738
نان روغنی برساق از نان‌ها و شیرینی‌های محلی استان‌های لرستان، ایلام، کردستان و استان کرمانشاه است. نان روغنی برساق کمی شیرین است. طرز تهیه نان برساق را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟