وضعیت آلودگی هوای تهران از قرمز فراتر رفت

آلودگی هوا در تهران امشب تشدید و در برخی نقاط وضعیت هوا از حالت قرمز به رنگ بنفش تغییر کرده است.
کد خبر: ۱۰۲۷۱۲۷
| |
12300 بازدید

وضعیت آلودگی هوای تهران از قرمز فراتر رفت

به گزارش تابناک به نقل از فارس، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر میانگین بر روی عدد ۱۷۵ قرار گرفته و در اکثر نقاط تهران آلودگی هوا افزایش یافته است.

بر اساس اعلام شهرداری آلودگی هوا امشب در تهران تشدید شده و در برخی از نقاط وضعیت هوا از حالت قرمز به رنگ بنفش درآمده است.

منطقه سوهانک تهران و ازگل از جمله نقاط بنفش به لحاظ آلودگی هوا است و شاخص کیفیت هوا بالاتر از ۲۰۲ است.

تهران از ابتدای سال همزمان با شیوع کرونا ۱۵ روز هوای پاک، ۱۸۲ روز هوای قابل قبول، ۹۰ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۹ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.

این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، پایتخت ۲۵ روز هوای پاک، ۲۰۳ روز هوای قابل قبول، ۶۳ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۵ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت