صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

گزینه یحیی بجای پرسپولیس در مسیر لیگ آذربایجان!

کد خبر: ۱۰۲۶۹۲۶
| |
7714 بازدید

حجت حق‌وردی مدافع پیکان تهران که در ابتدای فصل مورد توجه پرسپولیس قرار داشت اما باشگاه اجازه جدایی به او نداد، چند روز قبل بعد از توافق با مسئولان پیکان قراردادش را فسخ کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، درباره حق‌وردی گفته می‌شد که باشگاه پیکان رضایتنامه او را برای حضور در پرسپولیس صادر کرده اما این مساله از سوی اکبر محمدی مدیرعامل باشگاه پیکان رد شد.


محمدی در این خصوص گفت: «او کاپیتان تیم ما بود و بابت زحماتی که کشید از او تشکر می کنم. در ابتدای فصل با رفتن او مخالفت شد اما هر چه جلوتر رفتیم با توجه به عملکرد تیم، از او کمتر استفاده شد. تا جایی که من می دانم مقصد بعدی او آذربایجان است و درباره حضورش در پرسپولیس چیزی نمی دانم.»


با این تفسیر حق‌وردی هم اکنون به عنوان بازیکن آزاد می‌تواند به هر تیمی که خواهانش باشد بپیوندد و فوتبالش را ادامه بدهد.

پرسپولیس مرتضی تبریزی را هم برای رفع ضعف خط حمله خود می‌خواست که این شاگرد سابق یحیی گل‌محمدی هم راهی گل‌گهر سیرجان شد

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات